Στη Λάρισα βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην βόρεια Ελλάδα και συντήθηκε με συγγενείς θυμάτων από το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Συγγενείς των θυμάτων του τραγικού και πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών συνάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στη Λάρισα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία. «Έχει γίνει ένα έγκλημα στα Τέμπη, δεν είστε μόνοι σας θα είμαστε δίπλα σας μέχρι τέλους», τόνισε στους συγγενείς που τον συνάντησαν με δάκρυα στα μάτια .

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων, συνομίλησε μαζί τους αλλά κυρίως άκουσε τους προβληματισμούς τους.

«Είμαι εξαιρετικά νευριασμένος, έως και εξοργισμένος», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, «με τη συγκάλυψη η οποία φαίνεται να διαπράττεται μπροστά στα μάτια μας».

Και συνέχισε, «από τη μεριά μου έχετε το λόγο μου ότι ό,τι μπορούμε να κάνουμε και ως Στέφανος προσωπικά, και ως αξιωματική αντιπολίτευση θεσμικά, θα το κάνουμε μέχρι τέλους. Μέχρι να υπάρξει πλήρης δικαιοσύνη για εσάς. Δεν είστε μόνοι θα είμαστε δίπλα σας».

«Δυστυχώς όμως είμαστε μόνοι μας» απάντησε συγγενής των θυμάτων».

Πηγή: onlarissa.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook