H δήλωση – διάψευση της Έφης Αχτσιόγλου με αφορμή δημοσιεύματα για τηλεφώνημα που φέρεται να της έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η Έφη Αχτσιόγλου διέψευσε κατηγορηματικά ότι δέχθηκε τηλεφώνημα χθες λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η Κεντρική Επιτροπή, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και εκείνη φέρεται ότι δεν απάντησε.

Στη δήλωση της ζητά να μην παίζονται παιχνίδια στο όνομα της.

Η δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου

Αναφορικά με το δημοσίευμα του “ieidiseis.gr”, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού.

Στο μεταξύ σήμερα συνεχίζεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Οι εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 11:00 και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα με την ψηφοφορία για το σχέδιο πολιτικής απόφασης. Η χθεσινή ημέρα της ΚΕ σημαδεύτηκε από την αποχώρηση από τη συνεδρίαση, της «Ομπρέλας» και των ομάδων της Έφης Αχτσιόγλου και του Διονύση Τεμπονέρα.

Όπως δήλωσαν αποχωρώντας, ο λόγος είναι ότι δεν έγινε δεκτή από το προεδρείο η πρότασή τους να τεθεί σε ψηφοφορία άμεσα το θέμα του δημοψηφίσματος για τις διαγραφές των στελεχών που είχε βάλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, έως αργά το βράδυ, πραγματοποιήθηκαν συνεδριάσεις της «Ομπρέλας» και της ομάδας του Δ. Τεμπονέρα, εξετάζοντας τη στάση και τα επόμενα βήματά τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook