Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος και η κόρη της Ελένης Γερασιμίδου – Λένε ότι προσήχθησαν για μία παλαιστινιακή σημαία
Η αστυνομία φέρεται να ακινητοποίησε το αυτοκίνητο τους στο ύψος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, λίγο πριν τη ΓΑΔΑ, Όπως κατήγγειλαν τους αφαίρεσαν και τα κινητά για να μην έχουν επικοινωνία.
Την προσαγωγή του Αντώνη Ξένου, συζύγου της ηθοποιού και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Ελένης Γερασιμίδου, και της κόρης τους Αγγελικής Ξένου καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ υποστηρίζει ότι οι δύο τους προσήχθησαν για εξακρίβωση στοιχείων επειδή πέρασαν έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ έχοντας αναρτήσει μια παλαιστινιακή σημαία στο αυτοκίνητό τους. Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει ακόμη τις «τρομοκρατικές πρακτικές της ελληνικής κυβέρνησης ενάντια στον ελληνικό λαό και όσους εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στην Παλαιστίνη».
Η αστυνομία φέρεται να ακινητοποίησε το αυτοκίνητο στο ύψος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, λίγο πριν τη ΓΑΔΑ. Οι δυο ηθοποιοί δήλωσαν την ταυτότητά τους και έγινε εξακρίβωση του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ όπου παρέμειναν για αρκετή ώρα. Καταγγέλλουν μάλιστα ότι τους αφαίρεσαν και τα κινητά για να κοπεί κάθε επικοινωνία.
Μόλις έγινε γνωστή η προσαγωγή των δυο ηθοποιών, υπήρξε παρέμβαση του ΚΚΕ για να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι, ενώ στη ΓΑΔΑ μετέβη και ομάδα δικηγόρων. Τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο μετά τις 2.30 μ.μ.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννα Γάκα: Λιποθύμησε έξω από το ανακριτικό γραφείο, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έκλαιγε, αρνήθηκε βοήθεια από το ΕΚΑΒ
- Aτρόμητος – ΠΑΟΚ: Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στο ΟΡΕΝ
- Ολυμπιακός και ΟΦΗ ρίχνονται στη μάχη της League Phase και ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μεταδίδει όλη τη δράση
- Η μυθοπλασία επιστρέφει στην ΕΡΤ1 με δυνατές πρεμιέρες από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2026
- «MEGA News Επικαιρότητα»: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 22:00
- Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Τα αρνείται όλα η Ιωάννα Γάκα – «Δεν υπήρχε δόλος, έκανα τα πάντα , νόμιμο το ιατρείο»
- Κατακραυγή για το σχόλιο της Αφροδίτης Μάνου για το Μαζωνάκη: «Το να προσπαθείς να μειώσεις το πένθος των άλλων δεν είναι πολιτισμός, είναι αλαζονεία», της απαντά ο Τσαφούλιας
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Το πήρααααα» , πανηγυρίζει – Ανταμείφθηκε η προσπάθεια της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook