Ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος έκανε την εισήγηση στην τηλεδιάσκεψη των «6+6», περιέγραψε ότι δεν υπάρχουν προϋποθέσεις συμβίωσης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε «τεντωμένο σχοινί» κινούνται οι ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικτυακή πανελλαδική συνδιάσκεψη της ομάδας Αχτσιόγλου που θα αποφασίσει αν θα αποχωρήσει ή θα παραμείνει στο κόμμα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, το κλίμα στο εσωτερικό της παράταξης είναι εκρηκτικό και κατά πολλούς, η τάση «6+6» ετοιμάζει τον οδικό χάρτη της εξόδου.

Η ομάδα «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου συνεδριάζει από το πρωί στο πλαίσιο της πανελλαδικής συνδιάσκεψης, η οποία θα καθορίσει τον χρόνο και τον τρόπο ενδεχόμενης αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι περισσότεροι συμμετέχοντες «δείχνουν» αποχώρηση, εκτιμώντας ότι τα περιθώρια συνύπαρξης έχου στενέψει ασφυκτικά, υπό την ηγεσία Κασσελάκη.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος έκανε την εισήγηση στην τηλεδιάσκεψη των «6+6», περιέγραψε ότι δεν υπάρχουν προϋποθέσεις συμβίωσης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Εκφράζονται πάντως αρκετοί προβληματισμοί, ενώ παραμένει άγνωστος ο χρόνος αποχώρησης. Δεν είναι βέβαιο ακόμη, ότι θα υπάρξουν απόψε ανακοινώσεις ή κείμενα.

Επτά βουλευτές αριθμεί η ομάδα και δύο έχουν αποχωρήσει με την «Ομπρέλα», ενώ δέκα απαιτούνται για σύσταση Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook