ΣΥΡΙΖΑ: Στην πόρτα της εξόδου και η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου
Ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος έκανε την εισήγηση στην τηλεδιάσκεψη των «6+6», περιέγραψε ότι δεν υπάρχουν προϋποθέσεις συμβίωσης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Σε «τεντωμένο σχοινί» κινούνται οι ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικτυακή πανελλαδική συνδιάσκεψη της ομάδας Αχτσιόγλου που θα αποφασίσει αν θα αποχωρήσει ή θα παραμείνει στο κόμμα.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, το κλίμα στο εσωτερικό της παράταξης είναι εκρηκτικό και κατά πολλούς, η τάση «6+6» ετοιμάζει τον οδικό χάρτη της εξόδου.
Η ομάδα «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου συνεδριάζει από το πρωί στο πλαίσιο της πανελλαδικής συνδιάσκεψης, η οποία θα καθορίσει τον χρόνο και τον τρόπο ενδεχόμενης αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι περισσότεροι συμμετέχοντες «δείχνουν» αποχώρηση, εκτιμώντας ότι τα περιθώρια συνύπαρξης έχου στενέψει ασφυκτικά, υπό την ηγεσία Κασσελάκη.
Ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος έκανε την εισήγηση στην τηλεδιάσκεψη των «6+6», περιέγραψε ότι δεν υπάρχουν προϋποθέσεις συμβίωσης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Εκφράζονται πάντως αρκετοί προβληματισμοί, ενώ παραμένει άγνωστος ο χρόνος αποχώρησης. Δεν είναι βέβαιο ακόμη, ότι θα υπάρξουν απόψε ανακοινώσεις ή κείμενα.
Επτά βουλευτές αριθμεί η ομάδα και δύο έχουν αποχωρήσει με την «Ομπρέλα», ενώ δέκα απαιτούνται για σύσταση Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας – Δείτε τα highlights
- ΠΑΟΚ – Άρης 2-0: Αφεντικό της Θεσσαλονίκης ο Δικέφαλος, πήρε το ντέρμπι από τον Άρη με Ζίβκοβιτς και Ντιαγέ
- Άσφαιρη μονομαχία στη Λεωφόρο, παρέμειναν χωρίς νίκη Κηφισιά και Λεβαδειακός
- Γιώργος Μαζωνάκης – Ένωση Ελλήνων Φυσικών για τους δύο γιατρούς της κλινικής: «Ανυπόστατοι όροι η κβαντική ιατρική και η κβαντική θεραπεία»
- Αστέρας AKTOR – ΑΕΚ 1-1: H Ένωση κόλλησε στην Τρίπολη κόντρα στον μαχητικό Αστέρα AKTOR πληρώνοντας λάθη και αστοχία
- Γιώργος Μαζωνάκης: Επέστρεψε στην «παληά του γειτονιά» – Χιλιάδες κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα στη Νίκαια – Συγκίνηση και τραγούδια στο τελευταίο αντίο
- Καλαμάτα – Βόλος 3-1: Η «μαύρη μύελλα» με ανατροπή πήρε την πρώτη της νίκη στη Super League
- Πλατεία Βικτωρίας: Καταγγελία για την άγρια επίθεση που δέχτηκε 80χρονη γυναίκα με την κόρη της στο δρόμο – Της έσπασαν τη μύτη, είχε μώλωπες και πληγές σε όλο της το σώμα»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook