Το μήνυμα που στέλνει ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την επίσκεψή του στη «Θετική Φωνή», με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για τον HIV

«Το να ζεις με AIDS δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κανείς» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγχαίροντας τους ανθρώπους του Συλλόγου για το έργο τους

Τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος «Θετική φωνή» επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με την ευκαιρίας της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS, συνοδευόμενος μάλιστα από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ .

Οι δυο τους συνοδεύονταν επίσης και από τη βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, που έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για το θέμα των οροθετικών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού συνεχάρη τους ανθρώπους του Συλλόγου για το έργο τους, τόνισε πως πρέπει «να ξέρουν όλοι ότι το να ζεις με AIDS δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κανείς».

«Και το στίγμα που υπάρχει είναι κάτι που πρέπει να εξαλείψουμε το συντομότερο δυνατό. Να γίνουμε μια κοινωνία που είναι ευαίσθητη στους συνανθρώπους και τους συμπολίτες μας και να γιορτάζουμε τη μοναδικότητα του καθενός και έτσι να γιορτάζουμε και τη διαφορετικότητα, με ενσυναίσθηση», πρόσθεσε, εκφράζοντας την πρόθεσή του να στηρίξει το έργο της οργάνωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναφέρθηκε στην πρόταση που είχα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019, «ένα στρατηγικό σχέδιο για τον HIV», ενώ σημείωσε πως αν και προχωράει τώρα μία κυβερνητική πρωτοβουλία «έπρεπε να περάσουν 14 μήνες».

Επισημαίνοντας ότι αυτό το θέμα αφορά και ανθρώπους πέρα από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, υπογράμμισε: «Ισότητα = ισότητα». «Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, δεν υπάρχουν αστερίσκοι και προς αυτήν την κατεύθυνση θα έπρεπε να κινείται κάθε ευρωπαϊκή χώρα. Και αυτό θα κάνουμε όταν γίνουμε κυβέρνηση», κατέληξε ο κ. Κασσελάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook