Η Εύα Καϊλή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Όλα όσα είπε η Εύα Καϊλή στην Έλλη Αυξεντίου και την εκπομπή “Το Πρωινό” για την σύλληψη, τις κατηγορίες για το σκάνδαλο του Κατάρ, το παιδί της και όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες.

‘Όπως είπε η Εύα Καϊλή: «Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου. Αφού είναι το παιδί μου καλά, είμαι κι εγώ καλά».
Σύμφωνα με την Έλλη Αυξεντίου ο βελγικός τύπος σχολίασε ως απάνθρωπη τη μεταχείριση της Εύας Καϊλή ως προς τη 5μηνη απαγόρευση να συναντήσει την κόρη της Αριάδνη, ενώ το μικρό κορίτσι σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα του, το πρώτο διάστημα εξέφραζε τα συναισθήματά του τραγουδώντας λυπητερά τραγούδια.

Τώρα, όπως μοιράστηκε με τη δημοσιογράφο, τα δύσκολα πέρασαν. Η Αριάδνη τραγουδά μόνο χαρούμενους σκοπούς. Μάνα και κόρη είναι “αυτοκόλλητες” και επισκέφτηκαν μαζί την Ευρωβουλή για να χαρεί η μικρή Αριάδνη με το τεράστιο έλατο και τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Μεγάρου.

Με τον εν διαστάσει σύζυγό της Φραντσέσκο Τζόρτζι η κ. Καϊλή κατοικούν σε διαφορετικούς ορόφους της ίδιας πολυκατοικίας κι έτσι παρά το χωρισμό η κόρη της δε στερείται καθόλου τον πατέρα της. Έλληνες συναντούν την κ. Καϊλή, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, στους διαδρόμους της Ευρωβουλής και της δηλώνουν ότι πιστεύουν στην αθωότητά της. Έτσι, έχει λάβει τη απόφαση να ξαναταξιδέψει πολύ σύντομα –ίσως και τα Χριστούγεννα– για την Ελλάδα.

Η ελληνίδα πολιτικός ανέφερε ότι από την ανακοίνωση της σύλληψής της και μετά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει ενδιαφερθεί ούτε έχει τηλεφωνήσει να ρωτήσει για τη δική της κατάσταση, ούτε καν για την κατάσταση του παιδιού της.

Πάντως  η Εύα  Καϊλή υπερασπίστηκε για άλλη μια φορά τον ισχυρισμό της αθωότητάς της και προανήγγειλε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε σχέση με την υπόθεση.

Στο μεταξύ, σε δήλωσή του σε βελγικό μέσο , ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, ξεκαθάρισε εκ νέου πως «τα χρήματα ήταν του Παντσέρι, η Εύα Καϊλή δεν είναι μέρος της έρευνας, το όνομα της βολεύει για να τη στοχοποιούν. Κάποιοι ακόμα παραμένουν σιωπηλοί, κάποιοι πρέπει να της ζητήσουν συγγνώμη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook