Ο Γιώργος Τράγκας παρουσίασε το σήμα του κόμματός του «Ελεύθεροι Άνθρωποι», ενώ τη συμπόρευσή της ανακοίνωσε η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Το σήμα του κόμματός του αποκάλυψε ο Γιώργος Τράγκας, ενώ με το κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» θα «κατέβει» και η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Όπως περιγράφει, μέσω του crashonline, ο Γιώργος Τράγκας τα χρώματα του λογότυπου είναι αυτά της «ελπίδας, της αναγέννησης και της δράσης».

Ο Γιώργος Τράγκας αναφέρει τα εξής:

«Ως ελεύθερος… πολιορκημένος, αισθάνομαι βαθύτατη ικανοποίηση που μπορώ να παρουσιάσω σήμερα το λογότυπο του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”. Έχει τα χρώματα της ελπίδας, της αναγέννησης και της δράσης. Η εκκίνηση των δύο δρομέων συμβολίζει την έναρξη της μεγάλης προσπάθειας του Κινήματος να επαναφέρει στην πατρίδα μας την ελευθερία, την πραγματική δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και τον υγιή πατριωτισμό. Θεωρώ βέβαιο ότι θα κόψουμε όλοι μαζί το νήμα, νικητές σε αυτόν τον αγώνα που αρχίζει τώρα, 200 χρόνια από την επανάσταση του ’21. Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους. Όσους πιστεύουμε στην ελευθερία, δημοκρατία δικαιοσύνη και ανεξαρτησία».

Ραχήλ Μακρή: Όλοι θα πορευθούμε μαζί στο Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων

Από την πλευρά της η Ραχήλ Μακρή έκανε γνωστό ότι θα είναι μαζί με τον Νίκο Νικολόπουλο δίπλα στον Γιώργο Τράγκα.

«Εγώ, το Μέτωπο Νίκης και όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι απαιτούμε Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ανεξαρτησία και θα αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο και θα καταφέρουμε να απελευθερώσουμε, την Ελλάδα και τους Έλληνες από την υγειονομική δικτατορία και το “δικτατορικό” Πρωθυπουργικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook