«Αλλιώς, αποδεικνύει ότι ο κ. Συρίγος είναι «λαγός» του» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά τον άγαρμπο ανασχηματισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη

Να διαγράψει τον Άγγελο Συρίγο από την κοινοβουλευτική μάδα της ΝΔ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας ότι αλλιώς ο πρωθυπουργός «αποδεικνύει ότι ο κ. Συρίγος είναι «λαγός» του».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης θέτει το ερώτημα «ποια ατζέντα προσπαθεί να αλλάξει ο πρωθυπουργός με τον άγαρμπο ανασχηματισμό του;» παραθέτοντας παλαιότερη δήλωση του Άγγελου Συρίγου για την Συνθήκη της Λωζάνης, αλλά και τα όσα είπε περί «παρωχημένων» διατάξεων, προκαλώντας αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

«2020: “Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι ιερή”. 2024: “Το 97% της Συνθήκης της Λωζάνης δεν έχει αξία”. Τι άλλαξε άραγε σε 4 χρόνια. Ποιος ζητάει την αναθεώρηση της Συνθήκης εδώ και τόσο καιρό; ο Ερντογάν» επισημαίνεi ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στα όσα έλεγε τότε και τώρα ο Άγγελος Συρίγος.

«Αφού ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε σήμερα να ανακατέψει την τράπουλα των στελεχών του, τον καλώ να διαγράψει τον κ. Συρίγο από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Αλλιώς, αποδεικνύει ότι ο κ. Συρίγος είναι «λαγός» του» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook