Δώρα Αυγέρη: Επίθεση στον πρωθυπουργό για τον ανασχηματισμό

Ο πρωθυπουργός «απομάκρυνε τον κ. Χρυσοχοΐδη από το υπουργείο Υγείας γιατί το νοσοκομεία επί των ημερών του έμοιαζαν περισσότερο με νυχτερινά κέντρα», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
«Έξι μήνες μετά την επανεκλογή του και μια ημέρα μετά τις προκλητικές δηλώσεις Συρίγου, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε σε αλλαγές στην “μεταρρυθμιστική” κυβέρνησή του» τονίζει η Δώρα Αυγέρη σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Όπως σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο πρωθυπουργός «απομάκρυνε τον κ. Χρυσοχοΐδη από το υπουργείο Υγείας γιατί το νοσοκομεία επί των ημερών του έμοιαζαν περισσότερο με νυχτερινά κέντρα διασκέδασης παρά με νοσηλευτικά ιδρύματα και τον επανατοποθέτησε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από το οποίο τον είχε απομακρύνει ως ανεπαρκή το καλοκαίρι του 2021. Ήταν τότε που ο κ. Χρυσοχοΐδης παρέδωσε στον διάδοχό του 1.300.000 στρέμματα καμένης γης σε Βόρεια Εύβοια και Αττική».
«Για έναν “αδιευκρίνιστο” λόγο στην θέση του ανεπαρκή κ. Χρυσοχοΐδη, επαναφέρει έναν παλιό γνώριμο του χώρου, τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος μάλωνε με τον Τόμσεν για το ποιος θα έχει τη «δόξα» της απόλυσης γιατρών. Ενός υπουργού του οποίου η θητεία ταυτίστηκε με το μεγάλο φαγοπότι του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην αναβαθμιστεί και η κυρία Μιχαηλίδου η οποία προχώρησε σε συγχωνεύσεις σχολείων για να διανύουν χιλιόμετρα οι μαθητές με τις σάκες τους μέσα στο κρύο γιατί τούς κάνει…. καλό» τονίζει η Δώρα Αυγέρη και προσθέτει:
«Με αυτές τις αλλαγές δεν μας προκαλεί απορία ότι παραμένει στη θέση του, για να συνεχίσει το έργο του, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Σκρέκας με τις μοναδικές επιδόσεις του να πωλείται κατά 213% ακριβότερο το βρεφικό γάλα στην Ελλάδα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Η απάντηση του ΥΠΕΞ στους χάρτες με τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»
- Παλαιό Φάληρο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη κατάσταση στη μητέρα της 3χρονης που πνίγηκε
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Νόβακ Τζόκοβιτς στην Τήνο – Προσκύνησαν την εικόνα της Μεγαλόχαρης – Φωτογραφίες
- Ηρώδειο: Κλείνει για τρία χρόνια – Θα γίνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης
- ΕΘΑΑΕ: Αυτά είναι τα 6 μη κρατικά πανεπιστήμια που θα λειτουργήσουν το 2025-2026 στην Ελλάδα – Απορρίφθηκαν πέντε
- ΕΛΑΣ: Έντεκα νεκροί και 703 τραυματίες σε 531 τροχαία τον Ιούλιο στην Αττική
- Ροδόπη: Δεν ήξερε κολύμπι η 11χρονη που παρασύρθηκε με φουσκωτό και πνίγηκε στη θάλασσα – Συνελήφθησαν οι γονείς της
- Παλαιό Φάληρο: «Ερευνάται αν η μητέρα ήθελε να ξεφορτωθεί το παιδί, σε ρηχά νερά ο πνιγμός», λέει ο ιατροδικαστής για το νεκρό κοριτσάκι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook