Δώρα Αυγέρη: Επίθεση στον πρωθυπουργό για τον ανασχηματισμό
Ο πρωθυπουργός «απομάκρυνε τον κ. Χρυσοχοΐδη από το υπουργείο Υγείας γιατί το νοσοκομεία επί των ημερών του έμοιαζαν περισσότερο με νυχτερινά κέντρα», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
«Έξι μήνες μετά την επανεκλογή του και μια ημέρα μετά τις προκλητικές δηλώσεις Συρίγου, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε σε αλλαγές στην “μεταρρυθμιστική” κυβέρνησή του» τονίζει η Δώρα Αυγέρη σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Όπως σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο πρωθυπουργός «απομάκρυνε τον κ. Χρυσοχοΐδη από το υπουργείο Υγείας γιατί το νοσοκομεία επί των ημερών του έμοιαζαν περισσότερο με νυχτερινά κέντρα διασκέδασης παρά με νοσηλευτικά ιδρύματα και τον επανατοποθέτησε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από το οποίο τον είχε απομακρύνει ως ανεπαρκή το καλοκαίρι του 2021. Ήταν τότε που ο κ. Χρυσοχοΐδης παρέδωσε στον διάδοχό του 1.300.000 στρέμματα καμένης γης σε Βόρεια Εύβοια και Αττική».
«Για έναν “αδιευκρίνιστο” λόγο στην θέση του ανεπαρκή κ. Χρυσοχοΐδη, επαναφέρει έναν παλιό γνώριμο του χώρου, τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος μάλωνε με τον Τόμσεν για το ποιος θα έχει τη «δόξα» της απόλυσης γιατρών. Ενός υπουργού του οποίου η θητεία ταυτίστηκε με το μεγάλο φαγοπότι του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην αναβαθμιστεί και η κυρία Μιχαηλίδου η οποία προχώρησε σε συγχωνεύσεις σχολείων για να διανύουν χιλιόμετρα οι μαθητές με τις σάκες τους μέσα στο κρύο γιατί τούς κάνει…. καλό» τονίζει η Δώρα Αυγέρη και προσθέτει:
«Με αυτές τις αλλαγές δεν μας προκαλεί απορία ότι παραμένει στη θέση του, για να συνεχίσει το έργο του, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Σκρέκας με τις μοναδικές επιδόσεις του να πωλείται κατά 213% ακριβότερο το βρεφικό γάλα στην Ελλάδα».
Ολες οι Ειδήσεις
- «Είμαι ο Γιώργος ο Μαζωνάκης… ο αληθινός!», είπε ο τραγουδιστής στην πρεμιέρα του λίγες ώρες μετά την μήνυση του Στέφανου Παπαδόπουλου (βίντεο)
- Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του OPEN: Δεν τα έχω πεί ακόμα όλα στην Ελλάδα
- Συμφωνία των ηγετών της ΕΕ για δάνειο 90 δισ. ευρώ στην Ουκρανία: «Ήταν ενδεδειγμένη λύση», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- ΑΕΚ – Κραϊόβα 3-2: Επική ανατροπή στις καθυστερήσεις και πρόκριση για την Ένωση στους «16» του Conference League
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 12,9% το προβάδισμα της ΝΔ – Στο πλευρό των αγροτών η κοινωνία – Τι λένε για Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
- Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τα Χριστούγεννα: “Ας στρέψουμε την σκέψη μας στο Βρέφος Της Βηθλεέμ”
- Διαμαντής Καραναστάσης: Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ – Τουπήραν το δίπλωμα, «έπεσε» πρόστιμο 350 ευρώ
- Δέσποινα Βανδή: Στην κουζίνα με τον 18χρονο γιο της, Γιώργο Νικολαΐδη – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook