Nέα πυρά Σαμαρά – «Ας είναι πιο προσεκτικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος – Αντίπαλος της ΝΔ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ»
Νέα κόντρα του πρώην πρωθυπουργού με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις σημερινές δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη.
«Δεν αντιλαμβανόμαστε το «μάθημα» που θέλησε να δώσει σήμερα ο κ.Παύλος Μαρινάκης στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ», τονίζουν κύκλοι προσκείμενοι στον Αντώνη Σαμαρά.
Όπως σημειώνουν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού: «Πιστεύει η κυβέρνηση ότι το σύμφωνο συμβίωσης και ο γάμος είναι το ίδιο πράγμα; Δεν γνωρίζει ότι το σύμφωνο συμβίωσης αφορά σε νομικά ζητήματα για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ ο γάμος αφορά στην τεκνοθεσία, δηλαδή στα παιδιά, στη μητέρα και στον πατέρα; Επί της διαδικασίας: ο Αντώνης Σαμαράς ως πρωθυπουργός ουδέποτε προέτρεψε, ούτε υπέδειξε στους βουλευτές του την «αποχή».
Η δήλωση των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά
«Σήμερα, ημέρα έναρξης των υποχρεωτικών «φροντιστηρίων» του κ.Σκέρτσου στους βουλευτές της ΝΔ για τον γάμο ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε να «επιτεθεί» στον κ. Αντώνη Σαμαρά, επειδή απουσίαζε στην ψηφοφορία τον …Δεκέμβριο του 2015, επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ κι επί μεταβατικής προεδρίας της ΝΔ, για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων!!
Δεν αντιλαμβανόμαστε το «μάθημα» που θέλησε να δώσει σήμερα ο κ.Παύλος Μαρινάκης στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ.
Επί της ουσίας: πιστεύει η κυβέρνηση ότι το σύμφωνο συμβίωσης και ο γάμος είναι το ίδιο πράγμα; Δεν γνωρίζει ότι το σύμφωνο συμβίωσης αφορά σε νομικά ζητήματα για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ ο γάμος αφορά στην τεκνοθεσία, δηλαδή στα παιδιά, στη μητέρα και στον πατέρα; Επί της διαδικασίας: ο Αντώνης Σαμαράς ως πρωθυπουργός ουδέποτε προέτρεψε, ούτε υπέδειξε στους βουλευτές του την «αποχή».
Κι ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σεβάστηκε απολύτως το «ζήτημα συνείδησης» που του έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας. Γι αυτό, ας είναι πιο προσεκτικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κι ας συνειδητοποιήσει ότι ο πολιτικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ο Αντώνης Σαμαράς!».
Ολες οι Ειδήσεις
- Πανσερραϊκός – Κηφισιά 1-2: Ο Θεοδωρίδης έφερε την ανατροπή και οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση για την παραμονή στη Super League
- Καιρός – Κολυδάς: Στους 25 – 30 βαθμούς η θερμοκρασία το επόμενο 10ημέρο – Δείτε που θα εκδηλωθούν βροχές
- ΕΡΤnews: «Κεραία» με τη Ρέα Βιτάλη – «Κρατικές Δομές Πρόνοιας, μέρος Β’» – Κυριακή 10.05.2026, στις 23:00
- ΕΡΤ1 – Στη Λευκάδα η εκπομπή «Ό,τι Αξίζει» με την Ίνα Ταράντου – Κυριακή 10.05.2026
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν ορισμένοι οραματίζονται επιστροφή στο καταστροφικό 2015, η ΝΔ σχεδιάζει το ελπιδοφόρο 2030
- Η Σία Κοσιώνη μετά το τελευταίο δελτίο της στον ΣΚΑΪ: «Η δουλειά μας είναι άγρια και άδικη πολλές φορές» – H έκπληξη του Κώστα Μπακογιάννη
- Τα 6 UFO που είδαν οι Αμερικανοί πιλότοι πάνω από το Αιγαίο – Τι δείχνουν βίντεο και έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα το Πεντάγωνο
- Happy Traveller στο Μπουένος Άιρες Το Β’ Μέρος, το Σάββατο 9 Μαΐου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook