«Άτοπο να κομπορρημονεί ο υπουργός Ανάπτυξης για το πρόστιμο των 500.000 ευρώ, όταν η ίδια εταιρεία, τα δύο τελευταία χρόνια της αδράνειας της κυβέρνησης, κατέγραψε έσοδα που ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια ευρώ».

Αναλυτικά η δήλωση του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τομεάρχη Ανάπτυξης:

«Είναι τουλάχιστον άτοπο να κομπορρημονεί ο υπουργός Ανάπτυξης για το πρόστιμο των 500.000 ευρώ που επιβλήθηκε σε εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων, όταν η ίδια εταιρεία, τα δύο τελευταία χρόνια της αδράνειας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, κατέγραψε έσοδα που ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι τα έσοδα της εταιρείας μέσα σε ένα χρόνο εκτινάχθηκαν από 273,8 εκατ. ευρώ το 2021, στα 340,6 εκατ. ευρώ το 2022.

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και για όλες τις πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων, όπως επίσης και στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Απέναντι στα αναποτελεσματικά ημίμετρα της κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αντιπαραθέσει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα μέτρων, ικανά να χτυπήσουν στη ρίζα του το πρόβλημα της ακρίβειας και να ανακουφίσουν τους πολίτες»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook