«Ανοιχτός διάλογος γίνεται μόνο με ανοιχτούς δρόμους και κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του» το μήνυμα του πρωθυπουργού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του σε πολίτες στο Χαϊδάριαναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των αγροτών που κλιμακώνουν τον αγώνα τους μετά τις χτεσινές αποφάσεις της ποανελλαδικής συνέλευσης τους με αποκλεισμούς των Εθνικών και επαρχιακών Οδών , ενώ πρόκειται να κατέβουν και με τα τρακτέρ τους στο κέντρο της Αθήνας.

«Ανοιχτός διάλογος γίνεται με ανοιχτούς δρόμους», τόνισε από το Χαϊδάρι ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι : «Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο οσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του».


Όπως σημείωσε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «να μην αισθάνεται κανείς ότι κάποια κοινωνική ομάδα μπορεί να έχει κάποια προνομιακή μεταχείριση επειδή μπορεί να φωνάζει περισσότερο και να διαδηλώνει πιο έντονα».


Απευθυνόμενος στους αγρότες είπε ότι «εμείς ήμασταν αυτοί που μειώσαμε την φορολογία τους, αυτοί που διαπραγματευτήκαμε μια Κοινή Αγροτική Πολιτική, η οποία ναι, έχει δυσκολίες, και εδώ πέρα είμαστε πάλι να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη.

Εμείς ήμασταν που πολεμήσαμε τις παράνομες ελληνοποιήσεις, που δώσαμε πάνω από 1 δισ. ευρώ στην τετραετία για αποζημιώσεις. Και είμαστε πάντα ανοιχτοί στο διάλογο.

Αλλά να το ξαναπώ. Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους. Κάνεις δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του».

Στη διάρκεια της περιοδείας του στο Χαϊδάρι ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος σε πολίτες, είπε ότι έχει περπατήσει πολλές φορές στους δρόμους της περιοχής, ως βουλευτής, ως υπουργός, ως πρωθυπουργός.

Είπε μάλιστα κι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» γιατί όπως τόνισε «μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι το οποίο ενδεχομένως πριν από κάποια χρόνια να έμοιαζε με άπιαστο όνειρο: να φέρουμε τη ΝΔ πρώτη σε όλη τη Δυτική Αθήνα. Ειδικά εδώ πέρα στο Χαϊδάρι, πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς.


Το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης, τους οποίους πάντα θέλω να μνημονεύω διότι εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές. Το οφείλουμε όμως και σε πολλούς νέους φίλους, οι οποίοι ήρθαν και ενώθηκαν με τη μεγάλη προοδευτική μας παράταξη, διότι σήμερα η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που εκφράζει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook