Ραγδαίες οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή το ερωτημοτολόγιο που ανάρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο iSyriza.

Την άμεση σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ζητούν 17 από τα 24 μέλη του οργάνου με επιστολή στον Στέφανο Κασσελάκη, τη Ράνια Σβίγκου και τον Γιώργο Βασιλειάδη, με αφορμή το ερωτηματολόγιο του Στέφαβου Κασσελάκη στο iSYRIZA, που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τα στελέχη του κόμματος.

Την επιστολή δεν υπογράφουν οι δύο γραμματείς του κόμματος (Ράνια Σβίγκου, Γιώργος Βασιλειάδης), η τομεάρχης Εξωτερικών Ρένα Δούρου, η γραμματέας της ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη, ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος και η Μάγκυ Δούση.

Aναλυτικά τα 17 μέλη της ΠΓ που ζητούν άμεση σύγκληση του οργάνου:
1. ΑΡΑΠΗ-ΜΠΕΛΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
2. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ
3. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
4. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
5. ΚΑΡΚΟΥΛΙΑ ΖΩΗ
6. ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
7. ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
8. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΙΖΑ
9. ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΣ
10. ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
11. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
12. ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΟΣ
13. ΣΚΟΡΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
14. ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
15. ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ
16. ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
17. ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

Υπενθυμίζεται πως το επίμαχο ερωτηματολόγιο, που ο Στέφανος Κασσελάκης ζητούσε να συμπληρώσουν τα μέλη του κόμματος, τίθενται μια σειρά από ερωτήματα, όπως αν πρέπει να αλλάξει το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ και το λογότυπό του, αν πρέπει το κόμμα να αυτοπροσδιοριστεί ως Αριστερά ή Κεντροαριστερά.

Παρά τις αντιδράσεις ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένει στο ερωτηματολόγιο προτάσσοντας το επιχείρημα ότι «Δε μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας». Δείτε εδώ την τελευταία του ανάρτηση

Μήνυμα Κασσελάκη από Λονδίνο: «Η φωνή των μελών πάνω από την δικιά μου»
Συνάντηση με απόδημους Έλληνες, δηλαδή νέους επαγγελματίες, μέλη οργανώσεων αποδήμων, μέλη και φίλους της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Η.Β, έχει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στην pub “The Perseverance”, στο Λονδίνο, σύμφωνα με το protothema.gr .

Από εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε το μήνυμα στην Αθήνα ότι η φωνή των μελών είναι πάνω από τη δική του.

Αύριο το μεσημέρι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα παρακαθισει σε γεύμα εργασίας με επενδυτικούς και επιχειρηματικούς φορείς και στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του στην εκδήλωση του London School of Economics.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook