«Ρελάνς» Κασσελάκη στους επικριτές του στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρό μπρα ντε φερ στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε για δεύτερη μέρα σήμερα με τον Στέφανο Κασσελάκη παρόντα να διαμηνύει στους «αντάρτες»: «’Η πρόεδρος μέχρι τις εθνικές εκλογές ή αναβάπτιση της εντολής σε εμένα από το Συνέδριο».

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το ερωτηματολόγιο που έθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης προς τα μέλη του κόμματος. Η πολιτική Γραμματεία συνεδρίασεκαι χθες επί έξι ώρες και αποφασίστηκε να συγκληθεί εκ νέου σήμερα, ώστε να έχει επιστρέψει ο Στέφανος Κασσελάκης από το Λονδίνο.

Αν δεν με εμπιστεύεστε, ζήτω αναβάπτιση της βούλησης και της εντολής των μελών» είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατά την ομιλία του.

«Σέβομαι τα όργανα. Είμαι συλλογικός. Και τα σέβομαι παρότι δεν υπάρχει συλλογική διαδικασία που να μην υπήρξαν διαρροές» ανέφερε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα όργανο αν δεν σέβεστε και οι ίδιοι τη διαδικασία. Αν κάποιος με αμφισβητεί να το κάνει τώρα, εδώ που είμαστε. Εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια» φέρεται να είπε παράλληλα ο Στέφανος Κασσελάκης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είπε τα εξής:

«Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν λειτουργικά και δομικά προβλήματα και αυτό δεν είναι μόνο δική μου διαπίστωση. Είναι το μήνυμα που λαμβάνω από τα ίδια τα μέλη μας.

Οι κομματικές αυτές δομές ανήκουν σε μια άλλη συγκυρία. Θα κάνω τις προτάσεις μου για καταστατικές αλλαγες, όταν γίνει το καταστατικό συνέδριο, το οποίο θα είναι συνέδριο επανίδρυσης. Δεν είναι ζήτημα προσωπικό αυτό που θα σας πω. Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να πείτε ότι με εμπιστεύεστε, τότε πείτε ποιον θέλετε; Να πάμε στις εθνικές εκλογές χωρίς τη μόνιμη αμφισβήτηση.

Αν όντως δεν με εμπιστεύεστε, ζητώ αναβάπτιση της βούλησης και εντολής των μελών. Σέβομαι τα όργανα. Είμαι συλλογικός. Και τα σέβομαι παρότι δεν υπάρχει συλλογική διαδικασία που να μην υπήρξαν διαρροές. Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα όργανο αν δεν σέβεστε και οι ίδιοι τη διαδικασία. Αν κάποιος με αμφισβητεί να το κάνει τώρα, εδώ που είμαστε. Εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει»
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης έξω από τα γραφεία στην Κουμουνδούρου, λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

«Διαβάζω το Πρώτο Θέμα που λέει “Χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα – Ανέβηκε τρακτέρ». Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό αυτό όταν ήμουν εκεί μαζί τους; Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα από όλα τα ΜΜΕ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ να τελειώνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα» σημείωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook