Στα άκρα η κόντρα του Κασσελάκη – Τεμπονέρα . Στο προσκήνιο νέα στοιχεία για τη ρήξη μεταξύ των δύο ανδρών.

Άγνωστα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Διονύση Τεμπονέρα βγαίνουν στο φως και όλα δείχνουν ότι υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την κόντρα των δύο πολιτικών προσώπων.

Πριν από τις τεταμένες εξελίξεις των τελευταίων ημερών και την κόντρα που ξέσπασε ανοιχτά μεταξύ των δύο στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Τρίτης, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ζητήσει την απόλυση του Διονύση Τεμπονέρα από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή όπως λένε οι γνωρίζοντες η συμμετοχή στην εκδήλωση της Νέας Αριστεράς για την Κεντροαριστερά,  στην οποία ο Διονύσης Τεμπονέρας έδωσε το παρών χωρίς να έχει ενημερώσει προηγουμένως τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Διονύσης Τεμπονέρας ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Διονύση Καλαματιανού, ο οποίος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Ας σημειωθεί ότι ο κ. Τεμπονέρας είναι δικηγόρος, εργατολόγος και διαθέτει μεγάλο δικηγορικό γραφείο.

Το αίτημα για την απόλυση Τεμπονέρα υποβλήθηκε με αφορμή τη συμμετοχή του στην εκδήλωση των «τριών» (Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου, Χριστοδουλάκη) για την Κεντροαριστερά.

Τότε, άτομα από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ζητήσει τη διαγραφή του Διονύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και μπορεί τελικά τότε να μην τον διέγραψαν, αλλά τον απέλυσαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε την απόλυση Τεμπονέρα πριν από την εκδήλωση των «τριών» στο θέατρο Άλφα. To τηλεφώνημα της απόλυσης, όπως αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον Δ. Τεμπονέρα στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την περασμένη Τρίτη, έγινε από τον διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook