Ο αρχιμανδρίτης επιτέθηκε δημόσια κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη, επειδή ψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Εντολή για τη διενέργεια εκκλησιαστικών ανακρίσεων έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος για το περιστατικό με τον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, π. Σεραφείμ Δημητρίου.

Ο αρχιμανδρίτης καταφέρθηκε την περασμένη Κυριακή κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη, επειδή ψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, «στοχοποίησε ακόμα και την οικογένειά του με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», πράξεις που «δεν συνάδουν με την πνευματικότητα και το έργο της Εκκλησίας».

Ο ιερέας μιλώντας και σήμερα στο Action 24 αφού έκανε μία πολιτική τοποθέτηση για το ΠΑΣΟΚ και τη δημοσκοπική του εικόνα, επέμεινε ότι δεν έκανε τίποτα παράνομο ή παράλογο, αναρτώντας φωτογραφίες του βουλευτή με τη σύζυγο και το νεογέννητο παιδί τους – υποστηρίζοντας μάλιστα ότι…. φρόντισε να καλύψει το πρόσωπο της μητέρας αλλά και της κόρης της Άννας Καραμανλή που επίσης βρίσκεται στην ίδια ανάρτηση.

«Ο Παύλος Χρηστίδης στέρησε τη δύναμη της μητρότητας από άλλα παιδιά» υποστήριξε, επιμένοντας στον διχαστικό του λόγο απέναντι σε όλους όσοι ψήφισαν το νομοσχέδιο.

Το χρονικό της «στοχοποίησης»
Ο αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ, είχε προχωρήσει σε μία απαράδεκτη ανάρτηση στοχοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τον βουλευτή Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Χρηστίδη.

Συγκεκριμένα, ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ καταφέρθηκε κατά του Παύλου Χρηστίδη με αφορμή τη θετική ψήφο του στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

«Παρά το ότι είναι ο ίδιος κατά φύση πατέρας, με απίστευτη ελαφρότητα συνευδόκισε στο να «δολοφονηθούν» αθώες ψυχές παιδιών που θα καταστούν ιδιοκτησίες οικιακών συνυπάρξεων των plus, κάθε αφύσικου δικαιωματισμού, με ότι αυτό γνωρίζουμε ότι συνεπάγεται», έγραψε μεταξύ άλλων ο ιερέας στη χυδαία ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του αρχιμανδρίτη

Η απάντηση Χρηστίδη
Στην επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του ο αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ, απάντησε ο βουλευτής νότιου Τομέα του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης με ανάρτηση του .

Η ανάρτηση του Παύλου Χρηστίδη
Ως άνθρωπος, πρώτα και πάνω από όλα, έχω μάθει στη ζωή μου, να σέβομαι κάθε άποψη, όσο αντίθετη και αν είναι με αυτά που εγώ υποστηρίζω και για τα οποία πάντα μάχομαι και πολιτεύομαι είτε εντός, είτε εκτός Κοινοβουλίου.
Η πρωτοφανής, όμως, στοχοποίηση της οικογένειας μου, συνοδεία μάλιστα φωτογραφίας από το μαιευτήριο, είναι ένα όριο που ξεπερνά κατά πολύ τα ανεκτά όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Πόσο μάλλον, όταν το περιστατικό που περιγράφει ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, είναι μόνο στην φαντασία του, αφού από την εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Αρκάδων αποχώρησα, για να πάω σε άλλη κοινωνική υποχρέωση, δεν με πλησίασε ποτέ κανένας ιερέας, να μου πει το οτιδήποτε και το κλίμα με τους πάντα φιλόξενους Αρκάδες ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό, κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν εκατοντάδες που ήταν παρόντες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook