Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Στην ανακοίνωση της εξηγεί: «Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας»
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ για την Ευρωβουλή στις επικείμενες εκλογές.
Η ευρωβουλευτής της ΝΔ ανακοίνωσε την απόφαση της να αποσυρθεί από τη μάχη των ευρωεκλογών μετά το σάλο που προκάλεσαν οι καταγγελίες σε βάρος της περί μαζικής αποστολής διαφημιστικών emails σε αποδήμους χωρίς να έχει τη συναίνεση τους ή να της έχουν δώσει τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις.
Στην ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων «αυτό, γιατί η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας».
Η δήλωση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου:
«Καταθέτω σήμερα στην ΑΠΔΠΧ, όπως μου ζητήθηκε, στοιχεία που αφορούν στο γνωστό θέμα της αποστολής newsletter από το γραφείο μου. Στην πολιτική μου πορεία υπήρξα πάντοτε ένας “στρατιώτης” της μεγάλης παράταξης της ΝΔ και την υπηρέτησα από όποια θέση μου ζητήθηκε. Ως Ευρωβουλευτής, επί 5 χρόνια έδωσα πολλές μάχες για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Για όλη αυτή την πορεία προφανώς αξιολογούμαι και κρίνομαι. Πιστή στις αρχές, στις αξίες και στην αγάπη μου για την Ελλάδα, ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την απόφασή μου να μην συμμετάσχω ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου εάν το θέμα αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως. Αυτό, γιατί η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας. Ο λόγος τώρα είναι αποκλειστικά στις αρμόδιες αρχές που διερευνούν την υπόθεση και είμαι βέβαιη πως θα καταλήξουν ταχύτατα στην ανάδειξη της αλήθειας και των πραγματικών διαστάσεων του συγκεκριμένου θέματος. Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά πως θα συνεργαστώ μαζί τους σε ό,τι μου ζητηθεί».
Υπενθυμίζεται ότι μετά τις καταγγελίες των αποδήμων σε βάρος της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου διατάχτηκε έρευνα τόσο από το υπουργείο Εσωτερικών για τη διαρροή των ηλεκτρικών διευθύνσεων των αποδήμων όσο και από την Εισαγγελία.
Άλλωστε και ο πρωθυπουργός στην τελευταία συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ όταν ρωτήθηκε αν η ευρωβουλευτής της ΝΔ θα περιληφθεί στα ευρωψηφοδέλτια του κόμματος είχε πεί ότι για το θέμα διεξάγεται έρευνα , αφήνοντας ανοιχτό το θέμα της εκ νέου υποψηφιότητας της.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook