Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει εδώ και λίγη ώρα περάσει την πύλη του στρατοπέδου στη Θήβα όπου θα υπηρετήσει τη θητεία του για ένα 20ημερο.

Φτάνοντας στο στρατόπεδο, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τον πατέρα του τον χαιρέτησε, τον φίλησε , πήρε την βαλίτσα του και ξεκίνησε προς την πύλη. Όπως έγινε γνωστό ίδιο στρατόπεδο είχε υπηρετήσει και ο πατέρας του.


«Είναι τιμή μου που είμαι εδώ να υπηρετήσω την πατρίδα» είπε μπαίνοντας…

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να περάσει μέσα το τριήμερο αν και θα μπορούσε να πάρει άδεια ακόμα και αύριο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έφτασε νωρίτερα το μεσημέρι στη Θήβα, έκανε βόλτα στην πόλη όπου συνομίλησε με τον κόσμο ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Οι πολίτες που βρίσκονταν στην πλατεία της Θήβας του φώναζαν «καλός πολίτης», ενώ έκανε και μια αγορά της τελευταίας στιγμής από κατάστημα οπτικών της περιοχής, αγοράζοντας φακούς επαφής.

Ο κ.Κασσελάκης έκανε μια σύντομη ομιλία στην κεντρική πλατεία της Θήβας. «Ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ να υπηρετήσω την πατρίδα μου ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει να προσφέρει στον τόπο του. Εδώ στην Θήβα έζησε και η μητέρα μου ένα μικρό χρονικό διάστημα» και πρόσθεσε για τα αγροτικά: «Έχουμε ανακοινώσει μέτρα για τα αγροτικά που είναι αυτονόητα για εμάς. Να υπάρχει μια ρύθμιση για την αγροτική γη σε μια περίοδο που η κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα μαίνεται. Υπάρχει μια γεωπονική σχολή εδώ επίσης που πρέπει να ενισχυθεί».

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα υπηρετήσει ως απόδημος την στρατιωτική του θητεία, περίπου για δύο εβδομάδες, καθώς αναμένεται να απολυθεί μεταξύ 30 Μαρτίου και 5 Απριλίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook