Σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα. Πόσο μάλλον για εμένα, ένα «παιδί της Ομογένειας». Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Την πρώτη του ανάρτηση από το στρατόπεδο της Θήβας έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (15/3/24) ο φαντάρος πλέον Στέφανος Κασσελάκης…

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάστηκε στις 16:00 το απόγευμα στο στρατόπεδο της Θήβας για να κάνει τη θητεία του. Λίγο αργότερα, έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.


«Σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα. Πόσο μάλλον για εμένα, ένα “παιδί της Ομογένειας”. Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας – έστω για λίγες εβδομάδες. Όμως έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή» έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης και οι ευχές από κάτω, για καλή θητεία, πήραν «φωτιά».


Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στο στρατόπεδο μαζί με τον πατέρα του, που ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος αφού εκεί, είχε υπηρετήσει και εκείνος πριν πολλά χρόνια.

Οι πρώτες ώρες στο Στρατό 
Αφού ολοκληρώθηκε η καταγραφή και έλαβε τα στρατιωτικά του έγγραφα, ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, έλαβε τον ιματισμό του και οδηγήθηκε στο θάλαμό του, τον οποίο θα μοιράζεται με 15 νεοσύλλεκτους.


Στη συνέχεια συμμετείχε κανονικά στο βραδινό συσσίτιο, που περιελάμβανε καλαμαράκια.

Ακολούθως, επέστρεψε στον θάλαμό του και γνωρίζεται με τους άλλους νεοσύλλεκτους, ενώ πιθανότατα αύριο θα επικοινωνήσει με τους συνεργάτες του.


Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου του Mega, του έχει παραχωρηθεί ένα γραφείο αξιωματικού ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τις ίδιες πηγές, επιτρέπονται τα κινητά τα οποία όμως οι φαντάροι μπορούν να τα ενεργοποιήσουν μόνο μετά το μεσημεριανό φαγητό έως την απογευματινή εκπαίδευση και μετά την απογευματινή εκπαίδευση μέχρι το βραδινό σιωπητήριο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook