Για ό,τι συμβεί έχουν την απόλυτη πολιτική ευθύνη, λέει η Πειραιώς . Να καταθέσουν στοιχεία στη Δικαιοσύνη απαντά η Κουμουνδούρου

Το μόνο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η «χυδαία εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία», σημειώνοντας ότι «Παίζουν τα ρέστα τους στη δημιουργία νέων «αγανακτισμένων» και μπαχαλοποίησης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ
«Ο μηχανισμός των υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί με κάθε τρόπο σε επεισόδια εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου.

Είναι ξεκάθαρο και συνάμα θλιβερό, ότι το μόνο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χυδαία εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών. Παίζουν τα ρέστα τους στη δημιουργία νέων «αγανακτισμένων» και μπαχαλοποίησης.

Οι δεκαετίες και οι ηγεσίες τους αλλάζουν, αλλά επιμένουν στις ίδιες καταδικασμένες συνταγές.
Οι πολίτες έχουν και γνώση και μνήμη και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουν.
Για ό,τι συμβεί έχουν την απόλυτη πολιτική ευθύνη».

ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ: Λάσπη τα περί υποκίνησης επεισοδίων στις παρελάσεις – Να επιληφθεί άμεσα εισαγγελέας
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη ΝΔ να καταθέσει τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται αλλιώς να επιληφθεί ο εισαγγελέας για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων

Σκληρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για την άθλια προβοκάτσια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως την χαρακτηρίζει, ενόψει των παρελάσεων δίνει η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία καλεί το κυβερνών κόμμα να καταθέσει άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται, αλλιώς να επιληφθεί εισαγγελέας για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

«Υπό το κράτος πανικού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πέταξε σήμερα το προσωπείο της δήθεν προοδευτικής κεντροδεξιάς και επέστρεψε στις παλιές και αλησμόνητες συνταγές του δεξιού παρακράτους: λάσπη και συκοφαντία κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δήθεν υποκίνηση επεισοδίων στις εθνικές παρελάσεις…» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

Όταν το κυβερνητικό σχέδιο συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών σκοντάφτει στην άκαμπτη βούληση των συγγενών για απόδοση δικαιοσύνης, η ΝΔ περνάει στην επόμενη πίστα και εξαγγέλλει προβοκάτσιες για να αλλάξει την ατζέντα.

Δεν θα της περάσει. Την καλούμε να καταθέσει άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται. Αν δεν το πράξει, ζητούμε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να επιληφθεί άμεσα για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook