«Όχι» ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς

Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση καταψηφίστηκε  από την κυβερνητική πλειοψηφία της Ολομέλειας της Βουλής η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, την οποία κατέθεσαν την Τρίτη (26/3) από κοινού ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας για τα Τέμπη.

Η πρόταση δυσπιστίας καταψηφίστηκε από 159 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και τον ανεξάρτητο βουλευτή Χάρη Κατσιβαρδά.

«Ναι» στην πρόταση δυσπιστίας ψήφισαν 141 βουλευτές. Συνολικά ψήφισαν 300 βουλευτές.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κ. Τασούλας, πρόκειται για την πρόταση δυσπιστίας που διήρκεσε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η τέταρτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλήθηκε να υπερασπιστεί την πλειοψηφία που κατέχει στη Βουλή.

Νωρίτερα στην ομιλία του μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη για ταύτιση, και απόλυτη ευθυγράμμιση, με συγκεκριμένο συγκρότημα.

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε κάποτε αναρωτηθεί ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο. Η απάντηση έχει δοθεί… Ο κυρίαρχος λαός, και όχι τα φουσκωμένα πορτοφόλια, και αν νομίζουν κάποιοι ότι όλοι και όλα είναι εξαγοράσιμα είναι βαθιά νυχτωμένοι» διεμήνυσε ο πρωθυπουργός.

Αν κάποιος εκδότης, μεγαλοεπιχειρηματίας, έχει πολιτικές βλέψεις να βγει στην αρένα, ας εμφανιστεί ανοιχτά. Ο ίδιος όμως, όχι μέσω πληρεξουσιών, υπογράμμισε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook