Το βίντεο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με το μήνυμα για τις προκριματικές εκλογές που θα αναδείξουν τα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν το ευρωψηφοδέλτιο

«Ξεκινήσαμε κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα: Για πρώτη φορά τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές μας δεν τους επιλέγει ο Πρόεδρος ή «οι άνθρωποι του Προέδρου», που εξάλλου τέτοιοι δεν υπάρχουν. Αλλά τους επιλέγετε εσείς». Τα παραπάνω τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που διεξάγονται την Κυριακή 14 Απριλίου.

«Γιατί η δύναμη του νέου ΣΥΡΙΖΑ είστε εσείς, όπως σας είχα υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή» θυμίζει στο βίντεο που ανάρτησε στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Συμπολίτες μας και από την επικράτεια, αλλά και από την ομογένεια, δήλωσαν συμμετοχή για να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Τώρα βρίσκονται στην κρίση σας. Την Κυριακή 14 Απριλίου καταρτίζετε εσείς με τη ψήφο σας το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς συμψηφισμούς, χωρίς κολλητιλίκια, χωρίς πολιτικές ισορροπίες» σημειώνει με νόημα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εσείς και μόνο εσείς» υπογραμμίζει σε άλλο σημείο και προσθέτει: «Όσοι εγγραφήκατε για να ψηφίσετε διαδικτυακά, μπορείτε να ψηφίσετε στο isyriza.gr.

Όσοι επιθυμείτε να ψηφίσετε αυτοπροσώπως αυτή την Κυριακή, μπορείτε να βρείτε εδώ το εκλογικό τμήμα στο οποίο μπορείτε να πάτε: https://euroekloges.syriza2024.gr».

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισημαίνει πως «την Κυριακή 14 Απριλίου, ψηφίζετε! Δε χρειάζεται να είστε μέλη. Ψηφίζουν και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι, τα μέλη και οι φίλοι είστε η δύναμή μας. Δείτε σε πόσο λίγο χρονικό διάστημα μετατρέψαμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα ψηφιακό που δίνει τη δύναμη στη βάση».

«Φανταστείτε τι αλλαγές θα φέρουμε και στη χώρα, στη Δημοκρατίας μας. Για μια κοινωνική, πράσινη και δίκαιη Ελλάδα!» σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης και καταληκτικά παρέπεμψε στο site https://euroekloges.syriza2024.gr/, όπου είναι αναρτημένοι όλοι οι υποψήφιοι ανά Περιφέρεια με τα βιογραφικά τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook