«Επισκεφθήκαμε και οι δύο την περιοχή για τους ίδιους λόγους: Για να υποστηρίξουμε την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και για μια άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τον πρόεδρο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Walter Baier και υποψήφιο για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, συνάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης, επιστρέφοντας από τη Δυτική Όχθη.

Όπως επισημαίνει σε σχετική ανάρτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και οι δύο επισκέφτηκαν την Παλαιστίνη για τους ίδιους λόγους, για να υποστηρίξουν την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και μια άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.

«Καθώς επέστρεφα σπίτι από τη Δυτική Όχθη, συνάντησα τον Walter Baier, τον πρόεδρο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και τον υποψήφιό μας για να ηγηθεί της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επισκεφθήκαμε και οι δύο την περιοχή για τους ίδιους λόγους: Για να υποστηρίξουμε την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και για μια άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα. Να γίνουμε η φωνή όσων δεν έχουν φωνή» αναγράφεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, γραμμένη στα αγγλικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook