Αναδίπλωση Δρίτσα μετά το σάλο που προκάλεσε με τις δηλώσεις για τη «17 Νοέμβρη» (video)
Μια μέρα μετά, την επίμαχη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Θοδωρή Δρίτσα ότι «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από την 17 Νοέμβρη», ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η δήλωση ήταν ατυχής που δεν χαρακτηρίζει ούτε τον ίδιο ούτε το κόμμα.
«Σε όλη μου την ζωή και την πολιτική μου διαδρομή οι απόψεις και οι δράσεις μου είναι σε σταθερή αντίθεση με την τρομοκρατία», δήλωσε το πρωί ο κ. Δρίτσας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
Με την ατυχή δήλωσή του ότι η 17Ν δεν τρομοκράτησε κανένα στην Ελλάδα ο Θοδωρής Δρίτσας επιχείρησε για δεύτερη ημέρα να μαζέψει το σάλο που έχει προκληθεί και να αναλάβει την ευθύνη γιατί άφησε περιθώρια παρερμηνειών.
Η κυβέρνηση καταγγέλλει τη σιωπή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ παρά τη δήλωση καταδίκης που εξέδωσε η Κουμουνδούρου.
Για δεύτερη δολοφονία των θυμάτων έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Στην επιστολή και έκκληση της δικηγόρου του Κουφοντίνα ο υπουργός Δικαιοσύνης την παρέπεμψε πίσω στο υπουργείο προστασίας του πολίτη.
Το Σεπτέμβριο του 2021 ο καταδικασμένος τρομοκράτης κατοχυρώνει δικαίωμα αποφυλάκισης με τη δικηγόρο του Ιωάννα Κούρτοβικ να δηλώνει σήμερα ότι θα καταθέσει αίτημα διακοπής της ποινής του λόγω του κινδύνου για την υγεία του από την απεργία πείνας και δίψας.
Σε επιφυλακή η αστυνομία μετά το μπαράζ επιθέσεων για τον «Λουκά» της 17Ν
Σε ύψιστο συναγερμό βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές δυνάμεις υπό το φόβο ενός χτυπήματος στο όνομα του Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι περιπολίες έχουν ενισχυθεί ενώ φυλάσσονται και συγκεκριμένοι στόχοι στην Αθήνα.
Οι εντολές που έχουν δοθεί στους αστυνομικούς είναι να επιδείξουν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Την ίδια ώρα αυξάνονται οι περιπολίες, ενώ από αέρος επιβλέπουν την κατάσταση drones και ελικόπτερα.
Χθες συνεχίστηκε το μπαράζ επιθέσεων στη Θεσσαλονίκη. Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην πολυκατοικία που διέμενε πρώην δικαστικός στην κάτω Τούμπα. Επίσης είχαμε εμπρησμό αυτοκινήτου που σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία ανήκει στο υπουργείο Εργασίας και δύο εμπρηστικές επιθέσεις σε οχήματα και μία μοτοσικλέτα. Από τότε που έχει ξεκινήσει την απεργία ο Δημήτρης Κουφοντίνας εκτιμάται ότι οι επιθέσεις φτάνουν τις τετρακόσιες.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στο Κάιρο: Kοινή εμφάνιση στα λαμπερά εγκαίνια του Grand Egyptian Museum
- Oλυμπιακός – Άρης 2-1: Με Ποντένσε και Ταρέμι πάτησε κορυφή και κοιτάζει Αϊντχόφεν
- Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Μεγάλη νίκη για τους φιλοξενούμενους στο Περιστέρι
- Η Ιωάννα Μπέλλα: «Σταματήστε – Τα σχόλια για το σώμα και την εμφάνιση μου είναι bullying»
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η πρώτη εμφάνιση στη λαμπερή δεξίωση προς τιμήν Αμερικανών πεζοναυτών (βίντεο)
- Βεντέτα στα Βορίζια: Πριν 70 χρόνια το χωριό βυθίστηκε στο πένθος – 6 νεκροί και 14 τραυματίες
- «Γκέλα» του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό – Έχασε από το Βόλο με 1-0
- Το σπίτι που «ξύπνησε» τη βεντέτα στα Βορίζια – Ο «σασμός» που παραβιάστηκε και τα θύματα της αιματοχυσίας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook