Δημάδης για πόθεν έσχες Κασσελάκη: «Λέει ψέματα για το σπίτι στη Νέα Υόρκη και τις εξωχώριες εταιρείες»
Η ανάρτηση του δημοσιογράφου για την περιουσιακή κατάσταση του Στέφανου Κασσελάκη στις ΗΠΑ σύμφωνα με τα έγγραφα των αμεικανικών αρχών όπως επικαλείται.
«Τα έγγραφα από την Αμερική διαψεύδουν τον κ. Κασσελάκη» γράφει σε ανάρτησή του στο X ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης, αναφερόμενος στο Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη.
«Στο ηλεκτρονικό μπακαλόχαρτο που παρουσίασε ο κ. Κασσελάκης ως πόθεν έσχες, δηλώνει ότι είναι ιδιοκτήτης του σπιτιού στη Νέα Υόρκη, το οποίο λέει ότι αγόρασε έναντι δύο εκατομμυρίων εικοσιπέντε χιλιάδων δολαρίων το 2022. Δηλώνει επίσης ότι η μόνη εξωχώρια εταιρεία στην οποία είναι μέτοχος είναι η OSIOS LLC στο Ντέλαγουερ» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θάνος Δημάδης και συνεχίζει:
«Η έρευνα από την Αμερική αποκαλύπτει νέα ψέματα του κ. Κασσελάκη, ο οποίος φαίνεται να έχει την τέχνη να μην αποκαλύπτει ποτέ την πλήρη αλήθεια των πραγμάτων.
Τα κρατικά έγγραφα από την Αμερική, τα οποία είναι δημόσια για όποιον θέλει να κάνει μια ενδελεχή και συστηματική έρευνα όπως την έκανα εγώ, εμφανίζουν τον κ. Κασσελάκη να λέει ψέματα σχετικά με την ιδιοκτησία του σπιτιού στη Νέα Υόρκη και τη συμμετοχή του σε εξωχώριες εταιρείες. Τι λένε τα επίσημα έγγραφα των ΗΠΑ λοιπόν:
1. Στις 28 Μαρτίου 2022, ο κ. Κασσελάκης αγοράζει το σπίτι στη Νέα Υόρκη με δάνειο ύψους ενός εκατομμυρίου εξακοσίων είκοσι χιλιάδων δολαρίων. Τα χρήματα για την αγορά του σπιτιού δεν τα έβαλε από την τσέπη του, τα πήρε με δανεισμό και τα χρωστάει στην τράπεζα Cross Country Mortgage.
2. Στις 24 Μαρτίου 2023, έναν χρόνο μετά την αγορά του σπιτιού με τα χρήματα της τράπεζας, ο κ. Κασσελάκης μεταβιβάζει την ιδιοκτησία του σπιτιού, που χρωστάει στην τράπεζα Cross Country Mortgage, εξ ολοκλήρου στην εταιρεία με την επωνυμία Whimsy Woods LLC, η οποία εδρεύει στο Ντέλαγουερ. Άρα ο κ. Κασσελάκης λέει ψέματα ότι του ανήκει η ιδιοκτησία του σπιτιού στη Νέα Υόρκη, αφού το σπίτι έχει μεταβιβαστεί στην εταιρεία Whimsy Woods LLC και δεν ανήκει πλέον στον κ. Κασσελάκη ως φυσικό πρόσωπο, όπως ψευδώς ισχυρίζεται.
3. Το πράγμα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον, αφού η έρευνα δείχνει ότι η διεύθυνση της εταιρείας Whimsy Woods LLC, που δηλώνεται στο Ντέλαγουερ, είναι η ίδια διεύθυνση που δηλώνει ο κ. Κασσελάκης στο έγγραφο της μεταβίβασης ως διεύθυνση του σπιτιού του στο Μαϊάμι. Ο κ. Κασσελάκης είναι μέτοχος στην Whimsy Woods LLC, εξ ου και η διεύθυνση της εταιρείας είναι ίδια με τη διεύθυνση της οικίας του στο Μαϊάμι. Και πάλι ψέματα από τον κ. Κασσελάκη, καθώς στο Excel που παρουσίασε για το 2023 απέκρυψε την ύπαρξη αυτής της εταιρείας.
Διπλά ψεύτης, λοιπόν, ο κ. Κασσελάκης. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η έρευνα δείχνει ότι το Ντέλαγουερ εμφανίζει την εταιρεία Whimsy Woods LLC να χρωστάει φόρους που δεν έχουν καταβληθεί».
Τα έγγραφα από την Αμερική διαψεύδουν τον κ. Κασσελάκη. Στο ηλεκτρονικό μπακαλόχαρτο που παρουσίασε ο κ. Κασσελάκης ως πόθεν έσχες, δηλώνει ότι είναι ιδιοκτήτης του σπιτιού στη Νέα Υόρκη, το οποίο λέει ότι αγόρασε έναντι δύο εκατομμυρίων εικοσιπέντε χιλιάδων δολαρίων το 2022.… pic.twitter.com/d9YWauWeWp
— Thanos Dimadis (Θάνος Δημάδης) (@thanosdimadis) June 5, 2024
Μάλιστα, στο τέλος της ανάρτησής του ο Θάνος Δημάδης, παραπέμπει στην ηλεκτρονική διεύθυνση που είναι αναρτημένα όλα τα έγγραφα καθώς, όπως γράφει: «Στην Αμερική όλα είναι σε δημόσια πρόσβαση στον οποιονδήποτε, σε αντίθεση με τη φιλοσοφία αδιαφάνειας που προσπαθεί να εισαγάγει ο κ. Κασσελάκης στην Ελλάδα».
Ολες οι Ειδήσεις
- «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη: Απόψε στις 22.00 στον ΣΚΑΪ HYBRID και στη 01.15 στον ΣΚΑΪ
- «Εξελίξεις Τώρα»: Ρεκόρ τηλεθέασης και πρωτιά το Σαββατοκύριακο 12 – 13 Σεπτεμβρίου
- Οι ταινίες του «Μικροφίλμ» της ΕΡΤ ξεχώρισαν στο 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας
- «MEGA Σαββατοκύριακο»: Πρωτιά στην τηλεθέαση το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου
- Αρχείο της ΕΡΤ – Εξαιρετικά αφιερώματα με σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό – Από τη Δευτέρα 14 έως και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2026
- «Κοινωνία Ώρα MEGA»: Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης την εβδομάδα 7-11 Σεπτεμβρίου
- Χανιά: Στην εντατική βρέφος 17 ημερών με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, συνελήφθη η 18χρονη μητέρα του
- Για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο κατηγορούνται οι δύο γιατροί για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη μετά τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φώς
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook