“Δεν ήμουν υποψήφιος, δεν υπήρξα ποτέ και παρακαλώ θερμά, όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ”, λέει ο στρατηγός ε.α Φραγκούλης Φράγκος .

Την αντίδραση του στρατηγού εν αποστρατεία Φραγκούλη Φράγκου προκάλεσε η «παρεξήγηση» που προκλήθηκε με την εκλογή του συνεπώνυμου ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Ένας από τους δύο ευρωβουλευτές της Ελληνικής Λύσης, που εκλέχτηκαν, ο Εμμανουήλ Φράγκος, καταλαμβάνοντας μάλιστα και την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο χρησιμοποίησε σε παρένθεση το όνομα Φραγκούλης και πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για τον πρώην αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας στρατηγό εν αποστρατεία Φραγκούλη Φράγκο.

Ο στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος, πρώην αρχηγός ΓΕΣ, με ανάρτησή του, πριν λίγο, στα sociαl media ξεκαθάρισε την κατάσταση γράφοντας χαρακτηριστικά: “Δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου, με τα οποία με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης. Υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ έχει βάλει σε παρένθεση το όνομα Φραγκούλης, καθότι είναι ένα πολύ συνηθισμένο όνομα (sic). Δεν ήμουν υποψήφιος, δεν υπήρξα ποτέ και παρακαλώ θερμά, όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook