Κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους ότι έχουν "φλομώσει" τον κόσμο με τα εμβόλια και επικαλέστηκε έγγραφο από τη Μεγάλη Βρετανία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχει λέει αδενοϊό χιμπατζή. Ανθρώπινο εμβρυϊκό νεφρό, γενετικά τροποποιημένο οργανισμό γαλακτοποιητή. Περιμένω απαντήσεις από την κυβέρνηση και τους επιστήμονες αν ισχύουν αυτά. Επίσης υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ότι έχει υλικό μέσα από έμβρυα εκτρώσεων. Είναι δυνατόν να παίζουμε με την υγεία των πολιτών και να μην τον ενημερώνουμε τι έχει μέσα;» είπε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιμένει στα εμβόλια και δεν λαμβάνει πρωτοβουλίες για την προμήθεια φαρμάκων.

Στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθύνοντας του έκκληση να μην παρασύρει τους πολίτες με «συνωμοσιολογίες», τονίζοντας παράλληλα ότι η θεραπεία της Regeneron δεν αρκεί γα όλους.

«Αυτή η στάση είναι επικίνδυνη για την υγεία του ανθρώπου. Σπέρνετε αμφιβολίες την πιο κρίσιμη στιγμή ενώ γεμίζουν οι ΜΕΘ. Να είστε πιο προσεκτικός» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook