Φωτιά στην Αττική: Αποπομπή Κικίλια ζητά ο Στ. Κασσελάκης – «Ψεύδονται για τα αεροσκάφη που δήθεν πετούσαν»
«Να αφήσουν τους πίνακες και να μας δείξουν το βίντεο που είδα με τα μάτια μου», σημειώνει ο Στ. Κασσελάκης απευθυνόμενος στην κυβέρνηση
Την αποπομπή του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια ζητάει εκ νέου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, σχετικά με τη διαχείριση της φωτιάς στην βορειοανατολική Αττική που κόστισε τη ζωή μιας γυναίκας, κατέστρεψε σπίτια και περιουσίες και προκάλεσε ανυπολόγιστες οικολογικές ζημιές.
«Να αφήσουν τους πίνακες και να μας δείξουν το βίντεο που είδα με τα μάτια μου» τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση ψεύδεται για τα αεροσκάφη που δήθεν πετούσαν.
Όπως υπογραμμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης «ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη (τι ειρωνεία ο τίτλος, αλήθεια…) δυσχεραίνει τη θέση του. Αν εντοπίστηκε η φωτιά στο ξεκίνημά της και διήνυσε 40 χιλιόμετρα επί δύο μερόνυχτα για να φτάσει να κάψει σπίτια στα Βριλήσσια και το Χαλάνδρι και να σταματήσει στο τσιμέντο, αυτό σημαίνει δύο πράγματα: 1. Ο κ. Κικίλιας αποδεικνύει με βίντεο την πλήρη ανικανότητά του. 2. Εκθέτει τον πολιτικό του προϊστάμενο, τον κ. Μητσοτάκη, αποκαλύπτοντας την απόλυτη ανεπάρκεια των μέσων πυρόσβεσης».
«Σε μία πενταετία που η χώρα είχε χρήματα να επενδύσει, οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη προτίμησαν το πάρτι ημετέρων από την πυροπροστασία. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια», σημειώνει μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά η ανάρτηση
Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (τι ειρωνεία ο τίτλος, αλήθεια…) δυσχεραίνει τη θέση του. Αν εντοπίστηκε η φωτιά στο ξεκίνημά της και διήνυσε 40 χιλιόμετρα επί δύο μερόνυχτα για να φτάσει να κάψει σπίτια στα Βριλήσσια και το Χαλάνδρι και να σταματήσει στο τσιμέντο, αυτό σημαίνει δύο πράγματα: 1. Ο κ. Κικίλιας αποδεικνύει με βίντεο την πλήρη ανικανότητά του. 2. Εκθέτει τον πολιτικό του προϊστάμενο, τον κ. Μητσοτάκη, αποκαλύπτοντας την απόλυτη ανεπάρκεια των μέσων πυρόσβεσης. Σε μία πενταετία που η χώρα είχε χρήματα να επενδύσει, οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη προτίμησαν το πάρτι ημετέρων από την πυροπροστασία. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Επίσης, ψεύδονται για τα αεροσκάφη που δήθεν πετούσαν: να αφήσουν τους πίνακες και να μας δείξουν το βίντεο που είδα με τα μάτια μου. Εν κατακλείδι, επαναλαμβάνω: Αποπομπή Κικίλια τώρα.
Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (τι ειρωνεία ο τίτλος, αλήθεια…) δυσχεραίνει τη θέση του.
Αν εντοπίστηκε η φωτιά στο ξεκίνημά της και διήνυσε 40 χιλιόμετρα επί δύο μερόνυχτα για να φτάσει να κάψει σπίτια στα Βριλήσσια και το Χαλάνδρι και να σταματήσει στο… https://t.co/27kyUeGdCJ
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) August 13, 2024
Ολες οι Ειδήσεις
- Εκδόθηκε η NAVTEX για το πλοίο που θα κάνει έρευνες για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου – Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
- Κέλλυ Κελεκίδου: Έκλεψε την παράσταση στην «Αθηναία» – Εκρηκτική πρεμιέρα και εντυπωσιακά outfits! (εικόνες)
- Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο, 7 και 8 Νοεμβρίου, με ρεκόρ συμμετοχών που ξεπερνούν τις 85.000 – Μοναδικές εκπλήξεις στο Χωριό των Χορηγών και δράσεις για τους δρομείς από την Allwyn Hellas
- Ηλιάννα Ζέρβα: Κλέβει την παράσταση στις live εμφανίσεις της στην Πάτρα (βίντεο)
- ΕΡΤ1: H #Παρέα γίνεται μια μεγάλη γιορτή με ιστορίες, χιούμορ και μουσική – Σάββατο 07.11.2026, στις 21:00
- Παγκόσμιο χρηματιστηριακό κραχ: Εξανεμίστηκαν 3 τρισεκατομμύρια δολάρια – Μετά τη Wall Street το sell-off περνά σε Ευρώπη και Αθήνα
- Βασίλιε Μίσιτς στο Allwyn Game Time: Οι στόχοι με τη Χάποελ και τα ατού του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού
- «Φως στο Τούνελ»: Ένοχα μυστικά αποκαλύπτονται για μια εξαφάνιση και μια δολοφονία- Απόψε 6 Νοεμβρίου στις 23:20 – ΤρέΪλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook