Απίστευτη δήλωση Γκλέτσου: «Να εισάγουμε ιερόδουλες από τις χώρες των μεταναστών για τις ανάγκες τους» – Βίντεο

Οι Ελληνίδες εκδιδόμενες γυναίκες δεν δέχονται τους μετανάστες, λόγω της …μυρωδιάς τους!
Αυτά μεταξύ άλλων είπε ο Απόστολος Γκλέτσος , υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια συνέντευξης.
Μάλιστα πρότεινε να κάνουμε ως χώρα « εισαγωγή» ιερόδουλων από τις χώρες καταγωγής των μεταναστών προκειμένου αυτοί να ικανοποιούν τις ερωτικές τους ανάγκες και να μην γίνονται δολοφόνοι!
«Φέρνουνε διάφορους μετανάστες και λένε περάστε στη χώρα και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος.
Ακόμα και να μην καταφέρει να βγει Πρόεδρος, ως τομεάρχης Μετανάστευσης θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία ο Απόστολος. pic.twitter.com/PUFsMZvhtu
— Ομάδα Αλήθειας (@omadaalithias) October 9, 2024
Όπως είπε: «οι οίκοι ανοχής το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν είναι να φέρουνε γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι,και να μην πάνε να γίνουνε μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά», επιμένοντας μάλιστα ότι οι 18ρηδες που έρχονται είναι 1,5-2 χρόνια χωρίς να έχουν πού να πάνε για αυτό το θέμα τους, «οπλίζονται» γιατί όπως είπε «η τεστοστερόνη όταν βγαίνει από τα αυτιά γίνεται όπλο»
Στην ερώτηση γιατί δεν μπορούν να καλυφθούν με τους υπάρχοντες οίκους ανοχής, ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι «οι Ελληνίδες δεν τους θέλουν λόγω της μυρωδιάς τους».
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook