Νέες κατηγορίες Καλογρίτσα κατά του Νίκου Παππά
Ρόλο οργανωτή αποδίδει ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας στον πρώην Υπουργό Νίκο Παππά σχετικά με τα όσα έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016, στο συμπληρωματικό του υπόμνημα στον Εισαγγελέα.
Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι όταν ο φάκελος φτάσει στη Βουλή θα πρέπει να διερευνηθούν τα αδικήματα της δωροληψίας πολιτικών αξιωματούχων, παρακώλυσης συναγωνισμού, παράβασης καθήκοντος, ηθικής αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση, υφαρπαγής ψευδούς βεβαιώσεως και παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου.
Χαρακτηριστικά ο Χρ. Καλογρίτσας αναφέρει:
«Ο τότε Υπουργός Επικρατείας, κ. Νίκος Παππάς, είχε σημαντική και καθοριστική ανάμιξη στο εν λόγω εγκληματικό σχέδιο των εγκαλουμένων, καθώς ήταν αυτός που έφερε σε επαφή όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και οργάνωσε τις κινήσεις. Κατά συνέπεια, δέον όπως ερευνηθεί η ευθύνη του ανωτέρου προσώπου αναφορικά με τα εκτιθέμενα αδικήματα, προκειμένου να αναδειχθεί η πλήρης αλήθεια και να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Ο επιχειρηματίας ζητά να καταθέσουν για συμπληρωματικές εξηγήσεις οι υπεύθυνοι της λιβανέζικης εταιρείας
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Μαριέττα Χρουσαλά ταξίδεψε στην Τανζανία: Το να βρίσκομαι μέσα στη φύση ήταν ευλογία
- Ο ΣΚΑΪ ψηλά: Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, σταθερά πρώτος στην ημερήσια τηλεθέαση
- MEGA: Η ψυχαγωγία στην πρώτη θέση της τηλεθέασης
- ALL IN: Καλεσμένοι ο Σωτήρης Νίνης, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Αιμίλιος Χειλάκης
- Εκλογές ΗΠΑ: Το ΕΡΤnews στην καρδιά των αμερικανικών εκλογών 2 Νοεμβρίου 2026
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν έχω σχέση – Περνώ και μόνη μου καλά» (βίντεο)
- Ποια είναι η 35χρονη σύντροφος του Φιρινίδη που συνελήφθη για τη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – Το «εικονικό» διαζύγιο , οι εταιρείες και οι τραπεζικοί λογαριασμοί
- MEGA: Πρωταγωνιστής στην ενημέρωσε και τον Οκτώβριο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook