Τέμπη – Κασσελάκης: Αποσύρει τις υπογραφές από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει το κατηγορητήριο της Καρυστιανού και συγγενών θυμάτων
«Δύο κατηγορητήρια πρέπει μόνο να συζητηθούν στη Βουλή: Αυτό της συγκάλυψης και αυτό της Δικαιοσύνης», γράφει στην ανάρτηση του.
Ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε, σε ανάρτησή του στο X, τα κόμματα της Αντιπολίτευσης να αποσύρουν τις προτάσεις τους για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη και να συνταχθούν με το κατηγορητήριο των συγγενών των θυμάτων κάτι που «εμείς, το Κίνημα Δημοκρατίας, υπογράψαμε από την πρώτη στιγμή»., όπως επισημαίνει στην ανάρτηση του
«Εμείς δεν πρόκειται να συμβάλουμε στην αντιπαράθεση της αντιπολίτευσης με τους συγγενείς. Εάν θέλουν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ να διαφωνήσουν με τους συγγενείς, ας το πουν δημόσια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κασσελάκης.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Χθες δημοσιοποιήθηκε το κατηγορητήριο των συγγενών. Και τα κόμματα οφείλουν να τους ακούσουν. Οι συγγενείς ξέρουν περισσότερα από εμάς για το τι περιέχει η δικογραφία. Χάρη σε εκείνους δεν συγκαλύφθηκαν τα πολλαπλά εγκλήματα των Τεμπών.
Γι’ αυτό και εμείς, το Κίνημα Δημοκρατίας, υπογράψαμε από την πρώτη στιγμή το κατηγορητήριο των συγγενών.
Καλούμε τα άλλα κόμματα της Αντιπολίτευσης να αποσύρουν τις προτάσεις τους. Δεν πρέπει να υπάρχει αντιπαραθετική πρόταση απέναντι στους συγγενείς, πέρα από την πρόταση-ξέπλυμα της ΝΔ για τις ευθύνες του Καραμανλή.
Εμείς δεν πρόκειται να συμβάλουμε στην αντιπαράθεση της αντιπολίτευσης με τους συγγενείς. Εάν θέλουν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ να διαφωνήσουν με τους συγγενείς, ας το πουν δημόσια.
Δύο κατηγορητήρια πρέπει μόνο να συζητηθούν στη Βουλή. Αυτό της συγκάλυψης και αυτό της Δικαιοσύνης».
Χθες δημοσιοποιήθηκε το κατηγορητήριο των συγγενών. Και τα κόμματα οφείλουν να τους ακούσουν. Οι συγγενείς ξέρουν περισσότερα από εμάς για το τι περιέχει η δικογραφία. Χάρη σε εκείνους δεν συγκαλύφθηκαν τα πολλαπλά εγκλήματα των Τεμπών.
Γι’ αυτό και εμείς, το Κίνημα Δημοκρατίας,… pic.twitter.com/rJsxPQATqx
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 5, 2025
Δείτε εδώ την πρόταση που δημοσιοποίησαν συγγενείς θυμάτων των Τεμπών και η Μαρία Καρυστιανού
Ολες οι Ειδήσεις
- Survivor: Τα πρώτα λόγια του Σταύρου Φλώρου στην μητέρα του μετά τον ακρωτηριασμό – «Μαμά τι να στεναχωριέμαι, ζω» (βίντεο)
- Α’ Ημιτελικός Eurovision : Τηλεθέαση έως και 70% για την ΕΡΤ1
- Ηλιούπολη : Το χρονικό της τραγωδίας για τις δύο 17χρονες που πήδηξαν μαζί από ταράτσα πολυκατοικίας – Το σημείωμα και το ημερολόγιο που άφησαν – Ψυχολόγοι στο σχολείο τους
- Α΄Ημιτελικός της Eurovision: Δείτε όλες τις συμμετοχές
- Α’ Ημιτελικός της Eurovision: Στον τελικό του Σαββάτου πέρασε ο Akylas που αποθεώθηκε – Οι χώρες που προκρίθηκαν
- Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 1-0: Πήρε το ντέρμπι κι έγινε φαβορί για την παραμονή!
- Παναιτωλικός – ΑΕΛ Novibet 1-1: Ο Γκαρσία “σκότωσε” τους Θεσσαλούς στην εκπνοή και σφράγισε την παραμονή Αγρινιωτών
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-3: Θριάμβος των Περιστεριωτών με πρωταγωνιστή τον Μπάκου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook