Στη Βουλή μεταφέρεται σήμερα η πολιτική αντιπαράθεση για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τη συμπαράστασή του σε όσους κακοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες από την αστυνομική βία, αλλά και στον αστυνομικό που, όπως είπε, κακοποιήθηκε από χούλιγκαν στη Νέα Σμύρνη, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση.

«Κύριε Μητσοτάκη. Σας κατηγορώ γιατί στη πιο κρίσιμη στιγμή για την ελληνική κοινωνία, με τους πολίτες πιεσμένους, κουρασμένους, απελπισμένους από τη πανδημία, εσείς επιχειρείτε να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας, επιλέγοντας ως βασική σας στρατηγική την ένταση και το διχασμό. Σας κατηγορώ, όχι μόνο γιατί αποτύχατε με τραγικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και γιατί ακόμα και σήμερα, με χιλιάδες νεκρούς, χιλιάδες κρούσματα, και εκατοντάδες να χαροπαλεύουν στις ΜΕΘ, εξακολουθείτε να αγνοείτε τη σκληρή πραγματικότητα. Να εμφανίζετε στους πολίτες μια πλαστή πραγματικότητα. Αναλυτικά εδώ τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μητσοτάκης: Προσπαθείτε να δημιουργήσετε νέες πλατείες αγανακτισμένων – Είστε πίσω από τις διαδηλώσεις

«Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ποιος επενδύει στην έννοια της ενότητας και ποιος υποδαυλίζει την κοινωνική ένταση» είπε ο πρωθυπουργός, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση.

«Είχατε την ευκαιρία να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να κάνετε πράξη αυτό που υποκριτικά δηλώσατε ότι σας ενδιαφέρει, η κοινωνική ειρήνη κ. Τσίπρα. Αντ’ αυτού μέτρησα 17 φορές τη λέξη “κατηγορώ”. Σας επιστρέφω το Κατηγορώ γιατί εσείς ενσαρκώνετε την υποκρισία», συμπλήρωσε. Αναλυτικά εδώ τα όσα είπε ο πρωθυπουργός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook