Kόντρα Μητσοτάκη – Παππά στη Βουλή : «Σιγά κύριε 13-0, δεν θα μας δείρετε» – «Οι δειλοί αποφεύγουν τις ευθύνες τους»

Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση τη Βουλή κατά την ομιλία τουθ πρωθυπουργού
Έντονη ήταν η αντιπαράθεση μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και και του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά. Αφορμή η αναφορά του πρωθυπουργού ότι θα ζητήσει αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος, περί ευθύνης υπουργών, προς την κατεύθυνση του περιορισμού του ρόλου της Βουλής. Όπως είπε, με αυτόν τον τρόπο οι υποθέσεις θα φτάνουν πιο γρήγορα στον φυσικό δικαστή.
Η προαναγγελία αυτή όμως προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα από το Νίκο Παππά, με τον Κυριάκος Μητσοτάκη να του υπενθυμίζει την καταδίκη του από το Ειδικό Δικαστήριο, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Όλος ο διάλογος:
Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Θα προτείνουμε την αναθεώρηση του άρθρου 86 ώστε να περιοριστεί ο ρόλος της Βουλής και οι υποθέσεις να φτάνουν πιο γρήγορα στον φυσικό δικαστή. Δεν το θέλετε;
(Φωνές από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ)
Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Εσείς κύριε Παππά 13-0 καταδικασμένος είστε. Και πήγατε στη Δικαιοσύνη όχι επειδή το ήθελε το κόμμα σας. Τι μιλάτε;
(Φωνές από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ)
Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Ελάτε. Ελάτε. Ελάτε κύριε Παππά.
Ν.ΠΑΠΠΑΣ: Εγώ να έρθω αλλά αντέχει;
Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Σιγά τα αίματα. Σιγά κύριε 13-0. Εσείς καταδικαστήκατε από το Ειδικό Δικαστήριο με μια βαριά και ατιμωτική καταδίκη. Σιγά τα αίματα δεν θα μας δείρετε κιόλας. Σιγά κύριε 13-0.
«Θρασύδειλος ο κ. Μητσοτάκης – Δεν θα αποφύγει τις ευθύνες του»
Λίγο αργότερα, ο κ. Παππάς πέρασε στην αντεπίθεση, χαρακτηρίζοντας «θρασύδειλο και ενοχικό» τον πρωθυπουργό.
«Ο κ. Μητσοτάκης το έβαλε ξανά στα πόδια σε λιγότερο από 13 δευτερόλεπτα. Θρασύς, δειλός και ενοχικός» τόνισε, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι επιβράβευσε την κυρία Κλάπα και την κυρία Αδειλίνη «που έχουν ξεσηκώσει όλο το νομικό κόσμο, αλλά και τους συγγενείς των Τεμπών με τα καμώματα τους».
«Τον κ. Μητσοτάκη τον χαρακτηρίζουν οι πράξεις του. Αλλά να γνωρίζει ότι ούτε οι δειλοί αποφεύγουν τις ευθύνες τους. Κυρίως για το έγκλημα και τη συγκάλυψη των Τεμπών», σχολίασε ο κ. Παππάς.
Αναλυτικά το σχόλιο του Νίκου Παππά:
«Θρασύδειλος ο κ. Μητσοτάκης – Δεν θα αποφύγει τις ευθύνες του»
Ο κ. Μητσοτάκης το έβαλε ξανά στα πόδια σε λιγότερο από 13 δευτερόλεπτα.
Θρασύς, δειλός και ενοχικός.
Επιβράβευσε την κυρία Κλάπα και την κυρία Αδειλίνη, που έχουν ξεσηκώσει όλο το νομικό κόσμο, αλλά και τους συγγενείς των Τεμπών με τα καμώματα τους.
Τον κ. Μητσοτάκη τον χαρακτηρίζουν οι πράξεις του. Αλλά να γνωρίζει ότι ούτε οι δειλοί αποφεύγουν τις ευθύνες τους.
Κυρίως για το έγκλημα και τη συγκάλυψη των Τεμπών.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραμπ για χτύπημα στο Ιράν: «Μπορεί να το κάνω, μπορεί και όχι» – «Tους έδωσα το απόλυτο τελεσίγραφο»
- Χριστίνα Μπόμπα: «Την έκανα την μεγάλη τρέλα για τον έρωτα, τα παράτησα όλα» (βίντεο)
- Βουλή – Κώστας Καραμανλής: Στηρίζω την πρόταση της ΝΔ για τη σύσταση προκαταρκτικής – Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση της δικαιοσύνης»
- «Στα γόνατα…» – Σοκαριστικό βίντεο με ανήλικη να χτυπά συνομήλικη της και να την υποχρεώνει να γονατίσει
- Σέρρες: ΕΔΕ για την έκρηξη στο νοσοκομείο με τους 2 τραυματίες –Ο 19χρονος, κινδυνεύει να χάσει το μάτι του
- Φωτιά κοντά στη Μονή Πεντέλης – Επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
- Ελεάννα Χριστινάκη στο PS Blog: «Ήμουν παράλυτη σχεδόν 6 μήνες, παρακαλούσα τον Θεό να περπατήσω ξανά»
- Kόντρα Μητσοτάκη – Παππά στη Βουλή : «Σιγά κύριε 13-0, δεν θα μας δείρετε» – «Οι δειλοί αποφεύγουν τις ευθύνες τους»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook