Περιοδεία έκανε την περασμένη εβδομάδα στην Βόρεια Ελλάδα ο Γιώργος Τράγκας.

Σκοπός του  να κάνει γνωστό το νεοσύστατο κόμμα του ”ΚΙΝΗΜΑ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” και να το στελεχώσει, αφενός με κατά τόπους πρόσωπα που έχουν διείσδυση στις τοπικές κοινωνίες και αφετέρου με γνωστά πολιτικά στελέχη.

Εκτός από τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού  κόμματος Νίκο Νικολόπουλο,την Ραχήλ Μακρή και τον πρόεδρο του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος δημοσιογράφος έχει έρθει σε συμφωνία με αρκετά πολιτικά στελέχη  διαφορετικών  χώρων και ετοιμάζει μια  μεγάλη πολιτική έκπληξη.

Ο Νίκος Καραχάλιος πρώην γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ ,ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και πέντε πρώην βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων ακούγεται ότι συνομιλούν με τον Γ. Τράγκα για να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών τις οποίες προσδιορίζουν στις μεταξύ τους συζητήσεις για τα τέλη  του φετινού Σεπτεμβρίου.

Επίσης ,τόσο ο Απόστολος Γκλέτσος (όσο και συνεργάτες του πρώην δημάρχου Στυλίδας και προβεβλημένου ηθοποιού ,από το κόμμα του ΤΕΛΕΙΑ) δείχνουν ότι έχουν την πρόθεση  να συμπορευθούν μαζί του στις επόμενες πολιτικές εκλογές.

Δυο ηθοποιοί και ένας γνωστός αθλητής βρίσκονται επίσης κοντά στο νέο …κίνημα.

Η μεγάλη έκπληξη όμως, που έρχεται από ….αρκετά αριστερά ακούει στο όνομα Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο πρώην υπουργός  του Αλέξη Τσίπρα και ηγετικό στέλεχος στα νεανικά του χρόνια της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος, φημολογείται ότι αναζητά ένα  modus vivendi κοινής πολιτικής καθόδου με τον νεοσύστατο  πολιτικό φορέα του Γιώργου Τράγκα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook