Σάλος με Κυμπουρόπουλο – «Ναι» σε ψήφισμα κατά του δικαιώματος στην άμβλωση! – Ηχηρό άδειασμα από ΝΔ

Σαφείς αποστάσεις κράτησε η ΝΔ, λέγοντας πως η θέση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν είναι και η θέση του κόμματος
Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει, κυρίως στα social media, η έγκριση που έδωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος σε ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου που αναφέρει ότι η ανθρώπινη ζωή ενός παιδιού «πρέπει πάντα να προστατεύεται, ξεκινώντας από τη στιγμή της σύλληψης».
«Όχι» στο ζήτημα ψήφισαν οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Κύρτσος, Μαρία Σπυράκη, Ελίζα Βόζεμπεργκ και Θοδωρής Ζαγοράκης.
Η στάση του κ. Κυμπουρόπουλου προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που τον κατηγορεί ότι συντάσσεται με την άκρα δεξιά στο θέμα της άμβλωσης.
«Η ψήφος του Στέλιου Κυμπουρόπουλου κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση είναι ντροπή για τη χώρα. Η “μεταρρύθμιση” προχωράει, επόμενη στάση κυνήγι μαγισσών», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.
Σαφείς αποστάσεις από την ΝΔ
Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στην οποία αναφέρεται ότι:
«Η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκάθαρη θέση, σταθερά και διαχρονικά για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Το θέμα αυτό έχει λυθεί για την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες. Είναι προφανές ότι η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον Πρόεδρό του».
Ολες οι Ειδήσεις
- Παρί Σεν Ζερμέν – Ίντερ 5-0: Σήκωσε το πρώτο Champions League στην ιστορία της με τον Ντουέ και έφτασε στο «τρεμπλ»
- Με 50 βόμβες σε 30 δευτερόλεπτα σκότωσαν τον αρχηγό της Χαμάς, Μοχάμετ Σινουάρ – Τι λέει ο ισραηλινός στρατός
- Θεσσαλονίκη: «Πανικοβλήθηκα , δεν γνώριζα πως ήταν πράκτορες της ΕΥΠ … Συγγνώμη», είπε ο Τούρκος μαφιόζος για τους πυροβολισμούς
- Κως: 50χρονος με τζιπ έπεσε πάνω σε τζαμαρία φούρνου & τραυμάτισε θανάσιμα Αγγλίδα τουρίστρια – Στην εντατική ο σύζυγος της (βίντεο)
- Tέλος στην πώληση αλκοόλ & καπνικών προϊόντων σε ανηλίκους – Με ταυτότητα η αγορά τους
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- To «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook