Παύλος Χρηστίδης για στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: «Επιλεκτική η αναφορά στα δικαιώματα Κουφοντίνα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, σχολιάζοντας τη στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ,που συμπαραστέκονται στον εκτελεστή της 17Ν τους καταλόγισε «επιλεκτική αναφορά».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ δήλωσε:
«Σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως προστατεύονται από το Σύνταγμα, τις διεθνείς συμβάσεις και τους νόμους. Έχουμε δε, επανειλημμένα καταδικάσει καταχρηστικές πρακτικές και πολιτικές ενάντια στα δικαιώματα των φυλακισμένων.
Όμως δεν είναι όλα τα εγκλήματα ίδια. Πολύ περισσότερο αυτά που στρέφονται κατά της Δημοκρατίας. Μας προξενεί λοιπόν εντύπωση η επιλεκτική αναφορά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα δικαιώματα του Δημήτρη Κουφοντίνα, χωρίς να καταδικάζουν κατηγορηματικά τις τρομοκρατικές, δολοφονικές του ενέργειες».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη για το revenge porn: «Ήθελε να με δείξει ως γυναίκα-τρόπαιο, ότι ήρθε σε συνουσία μαζί μου» (βίντεο)
- «The Voice of Greece»: Οι διαγωνιζόμενοι πείθουν με τις ερμηνείες – Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ (Τρεϊλερ)
- Ζάκυνθος: «Δεν μπορούσαν να πάρουν το παιδί από τα δόντια του πιτ μπουλ» – Σε σοκ οι γιατροί από την εικόνα του 2χρονου (βίντεο)
- Tα 8 σημεία στην Αττική που μπαίνουν οι «έξυπνες» κάμερες μέχρι το τέλος του 2025
- Αλέξης Παπαχελάς: Aποκάλυψε ότι έχει καρκίνο του προστάτη: «Η ενημέρωση είναι το αντίδοτο για τον φόβο»
- Kαιρός – Μαρουσάκης: Χριστούγεννα με κρύο, βροχές και χιόνια στα βουνά
- Τέλος εποχής για τα τρόλεϊ στην Αττική – Αρχίζει από σήμερα το ξήλωμα των γραμμών – Αντικαθίστανται από ηλεκτρικά λεωφορεία
- Μητσοτάκης σε αγρότες: Ομαλοποιείται η ροή πληρωμών – Τα μπλόκα δεν βοηθούν – Οι λύσεις έρχονται με διάλογο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook