Λοβέρδος: Είμαι ΠΑΣΟΚ μέχρι το κόκαλο – Ηρθε η ώρα όλοι να επιστρέψουν σπίτι τους

Τον δρόμο της επιστροφής σε κάθε παλιό μέλος του ΠΑΣΟΚ δείχνει ο Ανδρέας Λοβέρδος.
«Είναι η ώρα κάθε Πασόκος να γυρίσει σπίτι του», σημειώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνομιλητές του, αναφορικά με πιθανή επιστροφή όλων εκείνων που στο παρελθόν είχαν στηρίξει την παράταξη και στην πορεία έφυγαν.
Παράλληλα, πηγές που πρόσκεινται στον κ. Λοβέρδο σε δημοσιογραφική ερώτηση σημειώνουν την πρόσφατη απάντηση που έδωσε για πιθανή επιστροφή στο κόμμα των Βενιζέλου, Διαμαντοπούλου, Μανιάτη: «Δεν θεωρώ ορθό να τοποθετηθώ επί συγκεκριμένων προσώπων. Αναφέρατε ήδη τρεις εξαιρετικές πολιτικές προσωπικότητες μεταξύ των οποίων και έναν ηγέτη του κόμματος στα πιο δύσκολα χρόνια. Θα ήταν εκ μέρους μου έλλειψη σεβασμού να χρησιμοποιώ τα ονόματά τους. Θα έδινα σε κάποιους την εντύπωση πως προσπαθώ να τους εκμεταλλευτώ».
Σχολιάζοντας τέλος διάφορα ευφάνταστα σενάρια, όπως τα χαρακτηρίζουν, για την υποψηφιότητα Λοβέρδου, οι συνομιλητές του υπογραμμίζουν με νόημα εκείνο που και ο ίδιος ο Α.Λοβέρδος υποστηρίζει, ότι δηλαδή: «η διασπορά ψευδοειδήσεων είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης πολιτικών αντιπάλων που αξίζει περιφρόνησης. Αλλάζει αν κατατίθενται δημόσια επιφυλάξεις, ερωτήματα και διαφορετικές απόψεις. Ο διάλογος προωθείται ο διάλογος, μέσα από τη διαφορετικότητα κι όχι με διαρροές ή με απειλές διαγραφών» επισημαίνοντας μάλιστα ότι προσωπικά ο Α.Λοβέρδος δηλώνει ότι είναι «ΠΑΣΟΚ μέχρι κόκκαλο».
Ολες οι Ειδήσεις
- Πρώτος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Diamond League της Λωζάνης με άλμα στα 6,02μ
- Το UEFA Champions League επιστρέφει στο MEGA – Φενέρμπαχτσε – Μπενφίκα την Τετάρτη 20 Αυγούστου στις 22:00
- Σαντορίνη: Τρομακτική κατολίσθηση στο Ημεροβίγλι – Σύννεφο σκόνης και βράχια σκέπασε την περιοχή (βίντεο)
- Ο Πούτιν πρότεινε η συνάντηση με τον Ουκρανό πρόεδρο να γίνει στη Μόσχα- Αρνητική η απάντηση Ζελένσκι
- ΤΖΟΚΕΡ: Μαρκόπουλο και Παλαιό Φάληρο «παραμιλούν» με τους δύο υπερτυχερούς που μοιράστηκαν πάνω από 28,8 εκατ. ευρώ – Τι δηλώνουν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ που ανέδειξαν τους ιστορικούς νικητές
- Το ΟΡΕΝ στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης , κάλυψε μέχρι τα ξημερώματα τις ιστορικές συνολίες για την Ουκρανία στον Λευκό Οίκο
- Yπέρ της άμεσης εκεχειρίας τάχθηκε ο Μητσοτάκης στις τηλεδιασκέψεις των Ευρωπαίων για την Ουκρανία
- «Αθλητική Κυριακή» με τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη και τη Χριστίνα Βραχάλη: Η ιστορική εκπομπή επιστρέφει ανανεωμένη στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook