Επίταξη ιδιωτικών ΜΕΘ ζητά το Κίνημα Αλλαγής.

«Δυστυχώς, «βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο» σήμερα και μας δίνεται η ευκαιρία από το Βήμα της Βουλής να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση και να έρθουν γρήγορα κοντά μας όλοι οι άνθρωποί μας, όλοι οι άνθρωποι της Ελλάδας που δίνουν τον αγώνα στις ΜΕΘ. Παράλληλα, ελπίζουμε να μην φτάσουμε στο σημείο να επιβεβαιωθούν οι ειδικοί που λένε ότι θα γίνεται επιλογή προκειμένου οι άνθρωποι αυτοί να μπαίνουν στα κρεβάτια της ΜΕΘ» είπε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη και συνεχισε:

«Αυτή θα είναι η αποτυχία της Δημοκρατίας. Δεν θα είναι η αποτυχία μιας Κυβέρνησης η οποία ήδη εμφανίζει ένα μεγάλο έλλειμμα στους χειρισμούς της στο μεγάλο ζήτημα της πανδημίας.

Παρότι το Κίνημα Αλλαγής τα φώναζε και τα έλεγε αυτά δυστυχώς εδώ και πολλούς μήνες. Σε εμάς τουλάχιστον δεν ταιριάζουν οι αντιπολιτευτικές κορώνες. Δεν είμαστε εμείς που βγάζουμε τις «ντουντούκες» και μαζεύουμε ανεύθυνα τον κόσμο σε διαδηλώσεις. Ούτε είμαστε αυτοί που στέλνουμε τις νεολαίες να κρατούν πανό στήριξης τρομοκρατών και δολοφόνων. Είμαστε, όμως, αυτοί που από τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο σας προτείναμε συγκεκριμένη δέσμη μέτρων και μιλούσαμε από τότε για την επίταξη ιδιωτικών δομών υγείας στη μάχη κατά της πανδημίας. Σήμερα, εσείς, ακόμη το συζητάτε και ακόμη το σκέφτεστε…

Και παρότι σήμερα λέμε ότι δεν έχουμε κρεβάτια ΜΕΘ να βάλουμε τους αρρώστους, ταυτόχρονα, εσείς μιλάτε για άνοιγμα της αγοράς, χωρίς να έχουμε από πριν καμία σοβαρή μελέτη επί του συγκεκριμένου ζητήματος και με τον τρόπο που θα ανοίξουν ποιοι, πότε και πώς;»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook