ΠΑΣΟΚ: Κανένας ανασχηματισμός δεν μπορεί να διασώσει την κυβέρνηση, μόνη λύση οι πρόωρες εκλογές

Η δήλωση του εκπρόσωπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τσουκαλά μετά τις αλλαγές που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/4) η κυβέρνηση
«Κανένας ανασχηματισμός δεν μπορεί να διασώσει την κυβέρνηση που βασίζεται σε πλειοψηφία ελεγχόμενων από τη δικαιοσύνη. Μόνη λύση οι πρόωρες εκλογές για να επέλθει κάθαρση», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς, λίγο μετά τις αλλαγές που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/4) η κυβέρνηση.
«Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε ανασχηματισμούς που δεν αποφασίζει ο κ. Μητσοτάκης, αλλά η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», δήλωσε.
Ο κ. Τσουκαλάς επεσήμανε ότι «το ξήλωμα της σημερινής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης υπογραμμίζει την εκτεταμένη διαφθορά, που ο πυρήνας και η καρδιά της είναι βαθιά μέσα στην κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου. Βέβαια, μέχρι χθες ο Πρωθυπουργός ισχυριζόταν ότι αυτή η ηγεσία έχει βάλει τάξη στο μπάχαλο των παράνομων επιδοτήσεων».
«Διευθυντές και προϊστάμενοι στον ΟΠΕΚΕΠΕ, παρά την εμπλοκή τους στην πρώτη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, παραμένουν σε θέσεις ευθύνης στον Οργανισμό. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ παραμένει υπό επιτήρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση από τον Μάιο του 2024 και το action plan που κατέθεσε η κυβέρνηση τον Νοέμβριο του 2025, δεν έχει μέχρι σήμερα εγκριθεί», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις