Άγριος καυγάς Φλωρίδη-Κεγκέρογλου μέσω Twitter : «Είσαι τρολ του ΣΥΡΙΖΑ» -«Είσαι τρολ του Κυριάκου»
Βασίλης Κεγκέρογλου και Γιώργος Φλωρίδης αντάλλαξαν αιχμηρά σχόλια και ύβρεις στο Twitter, με αφορμή δήλωση της Φώφης Γεννηματά ότι «η πανδημία είναι πρόσχημα της Κυβέρνησης για να εξοντώσεις τις μικρές επιχειρήσεις».
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, έσπευσε να σχολιάσει σκωπτικά: «Το retweet της Φώφης Γεννήματα στον Αλέξη Τσίπρα».
Το retweet της Φώφης Γεννήματα στον Αλέξη Τσίπρα pic.twitter.com/I8PX6QFT4e
— George Floridis (@georgefloridis) March 20, 2021
«Από σένα δεν έχουμε παράπονο γιατί σε είχαμε πάρει από τη δεξιά στην οποία δίνεις τώρα εξετάσεις! Θα σε πάρουν όμως μην αγωνιάς, είναι τόσο χάλια που θα σε πάρουν, 4ος στο Επικρατείας τους είσαι!», έγραψε κάτω από την ανάρτηση Φλωρίδη ο Βασίλης Κεγκέρογλου.
«Βλέπω ότι δεν κρατάς ούτε τα προσχήματα πλέον, αφού συντονίστηκες ως προς το περιεχόμενο, με όσα γράφουν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ» ανταπάντησε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ με τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ να γράφει: «Δεν κοιτάζεις που έχεις καταντήσει να είσαι από υπουργός του ΠΑΣΟΚ τρολ του Κυριάκου. Διαφέρεις νομίζεις από τον Ραγκούση και τον Μωραΐτη;».
Το retweet της Φώφης Γεννήματα στον Αλέξη Τσίπρα pic.twitter.com/I8PX6QFT4e
— George Floridis (@georgefloridis) March 20, 2021
Ο διάλογος συνεχίστηκε, με τον Γιώργο Φλωρίδη να γράφει: «Επειδή μιλάς για την “επάρατη δεξιά”, αν δεν με απατά η μνήμη μου, ήσουν υφυπουργός στην κυβέρνηση ΝΔ-Σαμαρά. Τώρα με το χυδαίο ύφος σου, διάλεξες να γίνεις βοηθός του Πολάκη. Ανήκω στα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ από το 1974 και στο ΠΑΣΟΚ παρέδωσα τη βουλευτική μου έδρα το 2011».
Βλέπω ότι δεν κρατάς ούτε τα προσχήματα πλέον, αφού συντονίστηκες ως προς το περιεχόμενο, με όσα γραφουν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ
— George Floridis (@georgefloridis) March 20, 2021
Δεν κοιτάζεις που έχεις καταντήσει να είσαι από υπουργός του ΠΑΣΟΚ τρολ του κυριάκου. Διαφέρεις νομίζεις από τον Ραγκούση και τον Μωραίτη;
— Βασίλης Κεγκέρογλου (@BKegeroglou) March 20, 2021
Επειδή μιλάς για την «επάρατη δεξιά», αν δεν με απατά η μνήμη μου, ήσουν υφυπουργός στην κυβέρνηση ΝΔ-Σαμαρά. Τώρα με το χυδαίο ύφος σου, διάλεξες να γίνεις βοηθός του Πολλάκη. Ανήκω στα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ από το 1974 και στο ΠΑΣΟΚ παρέδωσα τη βουλευτική μου έδρα το 2011.
— George Floridis (@georgefloridis) March 20, 2021
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανδρέας Μικρούτσικος για το πρόβλημα υγείας του: «Έχω περάσει δύσκολα, αλλά έχω έναν διάολο μέσα μου και ενεργοποιούμαι» (βίντεο)
- Όταν η Δέσποινα Μοιραράκη ερωτεύτηκε έναν Πέρση: Φορούσα τσαντόρ και συναντήθηκαν τα μάτια μας
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : Η ανάρτηση της από την χαλαρή έξοδο της
- Γιώργος Λιάγκας: Η on air συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και η εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τη Μαρία Αντωνά (βίντεο)
- «Άν τυχόν είναι αυτό που υποψιάζομαι, εγώ θα τον βάλω στο χώμα», λέει η γιαγιά για τον πατέρα του βρέφους που πέθανε στο κρεβάτι των γονιών του (βίντεο)
- Ο πιο αδύναμος κρίκος: Το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου – Η επίσημη ανακοίνωση του Open
- Οι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Νετανιάχου – Χριστοδουλίδη – « Όσοι φαντασιώνονται ότι θα επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, να το ξεχάσουν» το μήνυμα Νετανιάχου στην Τουρκία
- Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 0-2: Ασταμάτητος και… μόνιμα τετράδα!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook