Το δικό του μήνυμα έστειλε ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, με αφορμή την 25η Μαρτίου και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

«Οι τωρινές μεγάλες προκλήσεις απαιτούν μια νέα εθνική ομοψυχία στα πολύ σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός μας. Κυρίαρχα σε αυτά είναι οι απειλές της Τουρκίας και οι ολέθριες επιπτώσεις της εφιαλτικής πανδημίας», σχολίασε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

Έκανε λόγο για δύσκολο αγώνα των γιατρών, νοσηλευτών και των άλλων μαχητών του ΕΣΥ, που απαιτεί σημαντική στήριξη και πολεμοφόδια, χωρίς ολιγωρία – παλινωδίες – αγκυλώσεις.

Ολόκληρο το μήνυμα του βουλευτή:

Διακόσια χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821 που οδήγησε στην εθνική παλιγγενεσία, η ηρωϊκή παρακαταθήκη του διαρκούς αγώνα για την ελευθερία – την εθνική ανεξαρτησία – τη κοινωνική ευημερία, της αυταπάρνησης, της θυσίας, της ομοψυχίας, εμπνέουν τον ελληνικό λαό σε μια νέα ανάταση.

Οι τωρινές μεγάλες προκλήσεις απαιτούν μια νέα εθνική ομοψυχία στα πολύ σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός μας. Κυρίαρχα σε αυτά είναι οι απειλές της Τουρκίας και οι ολέθριες επιπτώσεις της εφιαλτικής πανδημίας. Ο δύσκολος αγώνας των γιατρών, νοσηλευτών και των άλλων μαχητών του ΕΣΥ απαιτεί σημαντική στήριξη και πολεμοφόδια, χωρίς ολιγωρία – παλινωδίες – αγκυλώσεις.

Απαιτεί την υλοποίηση έστω και τώρα, εθνικού σχεδίου για την προστασία του ελληνικού λαού, τους εμβολιασμούς, τα φάρμακα, την ενίσχυση του δοκιμαζόμενου ΕΣΥ, τις προσλήψεις, την επάρκεια σε κλίνες, την ουσιαστική συμβολή του ιδιωτικού τομέα, την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας και των επιπτώσεών της.

Η Εθνική Επέτειος της κοσμοϊστορικής Επανάστασης που υμνείται απο όλους τους συμμάχους μας, ας οδηγήσει με τα μηνύματά της στην υλοποίηση εθνικού σχεδίου απελευθέρωσης απο τον νέο εφιάλτη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook