«Καυτά» θέματα έρχονται στη Βουλή αυτή την εβδομάδα.

Την Τρίτη θα συζητηθεί η πρόταση ΝΔ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Νίκο Παππά, αναφορικά με τα όσα έχει καταγγείλει ο Χρήστος Καλογρίτσας για εμπλοκή του πρώην υπουργού στις αδειοδοτήσεις τηλεοπτικών σταθμών και ΜΜΕ.

Την Πέμπτη, στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής έχουν προγραμματιστεί έπειτα από αιτήματα της αντιπολίτευσης ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, ο πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Ανδρέας Βερύκιος και ο πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς Γεώργιος Χατζηνικολάου. Καλούνται να ενημερώσουν για τις εξελίξεις και τις προοπτικές του εγχώριου τραπεζικού συστήματος και κυρίως για την Τράπεζα Πειραιώς.

Την Παρασκευή αναμένεται μάχη καθώς πρόκειται να διεξαχθεί η προ ημερησίας συζήτηση που έχει ζητήσει από τις 29 Ιανουαρίου η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, με θέμα «την ανάγκη ενός αποτελεσματικού εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας και των επιπτώσεων της στην οικονομία».

Μια συζήτηση κατά την οποία, σύμφωνα με τον ΚτΒ, πρώτος θα λάβει τον λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέχεια θα μιλήσει η Φώφη Γεννηματά και θα ακολουθήσουν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook