Η Ελληνική Λύση θα εισηγηθεί άμεσα σχέδιο νόμου προκειμένου να απαγορευτεί σε τουρκικές εταιρείες να προμηθεύουν τον ελληνικό στρατό.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ! ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου, για το απαράδεκτο φαινόμενο Τουρκικές εταιρείες να συμμετέχουν στις προμήθειες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Η επιβεβαίωση ήρθε διά στόματος του υπουργού εθνικής άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στην ερώτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα εισηγηθεί άμεσα σχέδιο νόμου προκειμένου να απαγορευτεί αυτό το εξοργιστικό φαινόμενο που συνιστά εκτός των άλλων και κίνδυνο για την ίδια την εθνική μας ασφάλεια.

Η απάντηση Παναγιωτόπουλου

«Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία δεν προκύπτει δυνατότητα άμεσου αποκλεισμού ή έμμεσου περιορισμού συμμετοχής σε ανοικτό διαγωνισμό ελληνικών ή ευρωπαϊκών εταιρειών, που προσφέρουν υλικά αλλοδαπής προέλευσης, περιλαμβανομένων και των υλικών που προέρχονται από τουρκικές εταιρείες ή και υλικών που παράγονται από ευρωπαϊκές εταιρείες σε εργοστάσιά τους, που είναι εγκατεστημένα στην εν λόγω χώρα. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν διαπιστωθεί προμήθειες υλικών τουρκικής προέλευσης για τον εφοδιασμό και την κάλυψη αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook