Σάλος δημιουργήθηκε από την πλατφόρμα «Μάθε που ψηφίζεις» στην οποία εμφανίστηκε ο τίτλος «Εκλογές 2021»!

Η ιντερνετική πλατφόρμα υποδεικνύει στους πολίτες πού μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε κάθε εκλογική αναμέτρηση…

Το πρωί της Πέμπτης αν κάποιος αναζητούσε στο google τον όρο «μάθε πού ψηφίζεις», θα έβλεπε ότι στο αριστερό μέρος της οθόνης, αναγραφόταν «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021»!

Μετά το δημοσίευμα που εμφανίστηκε στο σάιτ της ΑΥΓΗΣ, πολλοί μίλησαν για …μαρτυρία του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο αποκάλυψε κατά λάθος τις προετοιμασίες για να γίνουν εκλογές μέσα στον χρόνο.

Οι εξηγήσεις…

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο κάνει λόγο για «τεχνικό λάθος» στον σχεδιασμό του συστήματος κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης διαδικασίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Αναφέρει ότι η λειτουργία της πλατφόρμας έχει χαρακτήρα αρχείου, και τονίζει ότι «οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία επιχειρείται, είναι παντελώς αυθαίρετη και εκτός τόπου και χρόνου».

«Η πλατφόρμα συνεχίζει να “τρέχει” κανονικά και έχει επανέλθει στην πρότερη μορφή της…» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

«Είναι το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα»

Παρά τα σενάρια που δίνουν και παίρνουν για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το Φθινόπωρο, ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη του στο STAR εμφανίστηκε αποφασισμένος να εξαντλήσει την τετραετία. Όπως τόνισε, είναι το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα σήμερα:

«Αν κάποιοι φοβούνται εκλογές και την ανακινούν αυτή τη συζήτηση είναι δικό τους πρόβλημα, δεν είναι δικό μου. Έχω αποφασίσει εξάντληση της τετραετίας. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η κυβέρνηση αυτή, παρά τις αναταράξεις, παρά τις δυσκολίες, παρά τη φθορά η οποία μπορεί να υπάρχει και η οποία θεωρώ ότι είναι αναμενόμενη, αισθάνομαι ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού» είπε μεταξύ άλλων…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook