Πελώνη για Τσίπρα: Υπόσχεται ευρώ από το λεφτόδεντρο της Κουμουνδούρου
«Γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος την παρουσίαση των προτάσεων του Αλέξη Τσίπρα
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη μετά τις ανακοινώσεις του πρώτου για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως ο πρώην πρωθυπουργός «δοκιμάστηκε και κανένας δεν τον πιστεύει».
«Μετά το σκίσιμο των Μνημονίων με έναν νόμο κι ένα άρθρο, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και τη “σεισάχθεια” του προγράμματος της Θεσσαλονίκης που οι Έλληνες πίστεψαν και είδαν που κατέληξαν, ο Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται δόσεις, διαγραφές χρεών και ευρώ από το λεφτόδεντρο της Κουμουνδούρου.
Μεσολάβησαν, από την αρχή της πανδημίας, οι προτάσεις του “Μένουμε όρθιοι Ι” και “Μένουμε όρθιοι ΙΙ”. Αν η Κυβέρνηση τις είχε ακολουθήσει, δεν θα υπήρχε σήμερα περιθώριο στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.
Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν προέρχεται από παρθενογένεση. Ευτυχώς για τους Έλληνες, έχει δοκιμαστεί. Έχει αποδειχθεί η συνέπεια λόγων και πράξεων και κανένας δεν τον πιστεύει».
«Γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του, εμφανίζεται ως προστάτης των τάξεων που αφαίμαξε», τονίζει η κ. Πελώνη, ενώ κλείνει τη δήλωσή της λέγοντας πως «το ντεκόρ άλλαξε. Ο πρωταγωνιστής, όμως, μένει ίδιος. Και το σίκουελ της ίδιας παράστασης δεν κόβει εισιτήρια».
Ολες οι Ειδήσεις
- Σε «γιατρό – υπνωτιστή» έστειλε η Γάκα τη φωτογραφία με το Μαζωνάκη στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης
- Χριστίνα Παππά για το ιατρείο στο Κολωνάκι όπου πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Είχα κάνει δύο επισκέψεις – έπεσε η πίεση μου με επανέφεραν με απινιδωτή»
- Θάνατος Γιώργος Μαζωνάκη: Προφυλακίστηκαν οι δύο γιατροί – Με απεργία πείνας και δίψας απειλεί ο Θεοδωρόπουλος – «Με έμπλεξε η γυναίκα μου αλλά τη λατρεύω» , είπε – Στο ΕΚΑΒ έριξε την ευθύνη η Γάκα
- Ιωάννα Γάκα: Λιποθύμησε έξω από το ανακριτικό γραφείο, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έκλαιγε, αρνήθηκε βοήθεια από το ΕΚΑΒ
- Aτρόμητος – ΠΑΟΚ: Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στο ΟΡΕΝ
- Ολυμπιακός και ΟΦΗ ρίχνονται στη μάχη της League Phase και ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μεταδίδει όλη τη δράση
- Η μυθοπλασία επιστρέφει στην ΕΡΤ1 με δυνατές πρεμιέρες από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2026
- «MEGA News Επικαιρότητα»: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 22:00
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook