«Ο κ. Δένδιας με ύφος απολογητικό απαντούσε στις τουρκικές διεκδικήσεις, χωρίς να προβάλλει ούτε μία ελληνική διεκδίκηση» τονίζει μεταξύ άλλων η Ελληνική Λύση για την επίσκεψη του Έλληνα υπουργού στην Τουρκία. Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Την ώρα που ο κ. Δένδιας με ύφος απολογητικό απαντούσε στις τουρκικές διεκδικήσεις, χωρίς να προβάλλει ούτε μία ελληνική διεκδίκηση, η Τουρκία παραβίαζε για άλλη μια φορά την εθνική μας κυριαρχία, βγάζοντας επιδεικτικά το Barbaros, συνοδεία πολεμικών, στην καρδιά του Αιγαίου.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να εξωραΐσει την αποτυχία της στα εθνικά θέματα, την ώρα που η Τουρκία δημιουργεί τετελεσμένα, εκμεταλλευόμενη αστοχίες όπως η επίσκεψη του κ. Δένδια, που δεν έπρεπε ποτέ να έχει πραγματοποιηθεί. Αφού δεν προέβαλε ούτε μία ελληνική διεκδίκηση, ούτε απαίτηση για αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων από την Κύπρο, για την αναγνώριση της γενοκτονίας του Πόντου και της Ιωνίας, για το αυτοδιοίκητο Ίμβρου και Τενέδου, για τις αποζημιώσεις στους διωγμένους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης.

Επιπλέον, έδωσε και «δώρο» την λειτουργία του μουσουλμανικού τεμένους, ως προσωπική δέσμευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αν και οι Τούρκοι μετέτρεψαν σε τζαμί την Αγία Σοφία!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook