Πελώνη για εστίαση: Αλλοπρόσαλλη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ
«Πυρά» στην αξιωματική αντιπολίτευση - Τι είπε για το άνοιγμα της εστίασης
Νέα επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ειδικούς και αναμένει τις εισηγήσεις τους για το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους.
Αναλυτικά η δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη έχει ως εξής:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκλωβισμένος στη λογική της κορωνοκαπηλείας, αδυνατεί ή δεν θέλει να συνειδητοποιήσει ότι η κυβέρνηση λαμβάνει τις αποφάσεις της μετά από συζήτηση με τους ειδικούς και με βάση τις εισηγήσεις τους.
»Εξετάζει όλες τις παραμέτρους, όπως οφείλει, και λαμβάνει τις αποφάσεις όχι με στόχο να χαϊδεύει αυτιά, αλλά με γνώμονα την καλύτερη διαχείριση της πανδημίας και την ασφαλή έξοδο απ’ αυτήν. Η κυβέρνηση ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ειδικούς για το οργανωμένο άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους και αναμένει τις εισηγήσεις της Επιτροπής.
»Δεν λαμβάνει τις αποφάσεις της με βάση το τι θα ήταν πρόσκαιρα αρεστό, αλλά με βάση το τι είναι σωστό για την προστασία της δημόσιας υγείας. Ούτε αποφασίζει με βάση την αλλοπρόσαλλη λογική του ΣΥΡΙΖΑ που τη μια χαρακτηρίζει τη σχετική συζήτηση παράλογη (όπως δήλωνε ο Αλέξης Τσίπρας στις 31 Μαρτίου), ενώ την άλλη θέτει θέμα ανοίγματος της εστίασης.
»Επενδύοντας στην κόπωση πολιτών και επαγγελματιών, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα διασωθεί πολιτικά.
Υ.Γ. Περιμένουμε ακόμη μια σαφή τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα με ένα μήνυμα τήρησης των μέτρων προστασίας απ’ όλους».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
- Θρήνος στο Ρέθυμνο για τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον – Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο
- «Λάρισα ερχόμαστε»: Η χαμογελαστή φωτογραφία της Καρυστιανού προκάλεσε την αντίδραση Πλακιά – «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook