O Αλέξης Πατέλης προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τη δήλωση του για τα διδακτορικά, για την οποία ζήτησε συγγνώμη...

Ο Αλέξης Πατέλης, οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού σε συνέντευξη του είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα προσλάμβανα κάποιον με διδακτορικό αν μου έκανε αίτηση γιατί δείχνει ότι πιθανώς να είναι κάποιος άνθρωπος που δεν έχει απαραιτήτως όρεξη για δουλειά. Το διδακτορικό απαιτεί μία αφοσίωση αν θέλεις να το κάνεις καλά 4-5-6 χρόνια στην πιο παραγωγική σου ηλικία οπότε είναι κάτι που ουσιαστικά σου καθυστερεί την καριέρα σου».

Στη συνέχεια ανασκεύασε: «Ζητώ συγγνώμη για την διατύπωσή μου σε συνέντευξη που παραχώρησα. Ήταν ατυχής και λάθος, ακόμα και για κάποιον που δεν είναι πολιτικός», είπε μεταξύ άλλων. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

Αναφορικά με τις δηλώσεις αυτές, ο κ. Κακλαμάνης υπογράμμισε ότι εκτιμά ότι ο κ. Πατέλης κατάλαβε το λάθος του και συμπλήρωσε:

«Έχω όμως να απαντήσω στον κάθε κ. Πατέλη, ότι η δική μου διδακτορική διατριβή μου πήρε 3,5 χρόνια. Αλλά δεν καθόμουν να κάνω τη διατριβή σπίτι μου, δούλευα και στο νοσοκομείο. Όλοι οι τεχνοκράτες, που ένας πρωθυπουργός τους τιμά με την εμπιστοσύνη τους, δεν μπορεί όταν κάνουν την πατάτα να λένε συγγνώμη και ότι δεν είναι πολιτικοί. Γιατί ο λογαριασμός πάει στον πρωθυπουργό. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί».

Πρόσθεσε ότι ο Αλέξης Πατέλης «δεν εκφράζει τη Νέα Δημοκρατία με όσα είπε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook