Δομές σε ακατοίκητα νησιά για τους «παράνομους μετανάστες», επαναφορά της «εσχάτης των ποινών» για τους δράστες «ειδεχθών εγκλημάτων» και θεσμοθέτηση της «οπλοχρησίας εντός της οικίας» προτείνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Γενεσιουργός αιτία για την ραγδαία αύξηση της βάρβαρης εγκληματικότητας στην Ελλάδα, είναι η ανεξέλεγκτη εισροή εγκληματικών στοιχείων, δολοφόνων, βιαστών, ακόμα και τζιχαντιστών την οποία υπέθαλψε και υποθάλπει το σύνολο των κυβερνήσεων ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ και φυσικά οι ευεργετικές διατάξεις του ΠΚ για τους κακούργους. Για τις οποίες φυσικά ευθύνονται όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει προτείνει ξεκάθαρα την δημιουργία δομών σε ακατοίκητα νησιά προκειμένου να απομακρυνθεί και να απομονωθεί το σύνολο των παρανόμων μεταναστών μέχρι την τελική τους απέλαση. Αντ’ αυτού, βλέπουμε αλλοδαπά καθάρματα να δρουν ανεξέλεγκτα σε όλο το γεωγραφικό εύρος της πατρίδας μας. Από βιασμούς στην Ρόδο, μέχρι ληστείες στην Θεσσαλονίκη από τους ίδιους δράστες!

Υπό αυτό το πρίσμα, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καλωσορίζει την κυβερνητική πρόθεση για την αυστηροποίηση των ποινών για τους δράστες ειδεχθών εγκλημάτων. Η οποία όμως πρέπει να περιλαμβάνει την επαναφορά της «εσχάτης των ποινών». Χωρίς η επίκληση της ΕΕ να αποτελεί τροχοπέδη, διότι χώρες όπως λ.χ. η Ουγγαρία και η Πολωνία έχουν πολλάκις αυτονομηθεί σε θέματα εθνικής νομοθεσίας.

Επιπλέον, όταν το κράτος αποδεικνύεται ανίκανο να προστατεύσει την ζωή και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, υποχρεούται να τους δώσει το δικαίωμα της αυτοπροστασίας. Η θεσμοθέτηση της οπλοκατοχής και οπλοχρησίας εντός της οικίας, είναι μονόδρομος.
Οποιαδήποτε αυστηροποίηση που δεν θα περιλαμβάνει τα ανωτέρω, θα είναι άλλη μία επικοινωνιακή απάτη της κυβέρνησης, απέναντι σε έναν μέγιστο εθνικό κίνδυνο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook