Γεωργαντάς: «Δεν υπάρχει τρύπα στο gov.gr – 23.300 επιβεβαιωμένα θετικά self tests»

23.300 επιβεβαιωμένα κρούσματα έπιασαν τα self test σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργαντά.
«Όλοι οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, μεταξύ των οποίων οι ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων πχ. ο ιδιοκτήτης ενός κρεοπωλείου και όλοι όσοι έχουν σχέση εξαρτημένης εργασίας με μια επιχείρηση θα πρέπει να κάνουν υποχρεωτικά ένα self test την εβδομάδα», επεσήμανε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Όπως σημείωσε ο κ. Γεωργαντάς, «μετά την διενέργεια του test, ο εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα και ο εργαζόμενος στον δημόσιο πρέπει να δηλώσουν το αποτέλεσμα στην κατάλληλη πλατφόρμα».
Όπως ανέφερε, από όλα τα self test που έγιναν από τις 7 Απριλίου, οπότε ξεκίνησε το μέτρο, μέχρι σήμερα, έχουν προκύψει 23.300 επιβεβαιωμένα κρούσματα, που αφορούν θετικά self test που στην συνέχεια επιβεβαιώθηκαν από μοριακό έλεγχο.
Ο κ. Γεωργαντάς υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει καμία «τρύπα ασφαλείας» στο gov.gr. «Κάθε έγγραφο γεννά έναν κωδικό, που μόνο ο παραλήπτης του γνωρίζει και κανένας άλλος. Είναι όλα σύμφωνα με την ελληνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία και πάντοτε σε συμφωνία με τις αρμόδιες Αρχές».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους: Η μεγάλη Ευρωπαϊκή μάχη ζωντανά στο MEGA – Τετάρτη 22 Οκτωβρίου
- ΕΡΤ1: «ΤΟ ΔΙΧΤΥ» – «Θεωρίες συνωμοσίας»: Τεχνητή Νοημοσύνη, προδοσία κι ένας φόνος που ταράζει τα νερά – Παρασκευή 17.10.2025
- Ο Γιώργος Λιανός και η Ρία Ελληνίδου έρχονται στην «αγκαλιά του Φάνη» – Πρεμιέρα την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 23.00 στον ΣΚΑΪ (Τρέϊλερ)
- Τραμπ και Πούτιν συμφώνησαν να συναντηθούν στη Βουδαπέστη – “H συμφωνία στη Μέση Ανατολή θα βοηθήσει στον τερματισμό του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας”
- «The Floor» – Με τον Γιώργο Λιανό: Η πιο εντυπωσιακή αρένα γνώσεων ανοίγει! Πρεμιέρα την Παρασκευή – Τρέϊλερ
- Δημοσκόπηση MRB: Στο 14,2% η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Τι λένε οι πολίτες για Tσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
- «Όνειρό του ήταν να ανοίξουμε οίκο ανοχής, όπου θα εκδιδόμαστε εγώ και τα κορίτσια», λέει η γυναίκα του αστυνομικού της Βουλής για τους βιασμούς της ίδιας και των παιδιών της (βίντεο)
- Μητσοτάκης σε Φάμελλο: Υπερασπίζεστε την πολιτική του Τσίπρα που σας εγκατέλειψε – Γιατί δεν αναγνωρίσατε την Παλαιστίνη επί τέσσερα χρόνια; (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook